Očekávaný konec je realitou: Zemřela herečka Anne Hecheová (†53) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Očekávaný konec je realitou: Zemřela herečka Anne Hecheová (†53)

Anne Heche byla odpojena od přístrojů a prohlášena za mrtvou
Anne Heche byla odpojena od přístrojů a prohlášena za mrtvou (Archiv)

Byla to jen otázka času... Po velmi dramatické autonehodě, kterou hollywoodská herečka způsobila patrně pod vlivem alkoholu a drog, byla převezena do nemocnice. Boj o život byl však předem prohraný. 12. srpna navždy odešla poté, co ji lékaři odpojili od přístrojů.

To, co lidé tušili, se stalo skutečností. Herečka Anne Hecheová najela minulý týden v plné rychlosti do obytného domu v Los Angeles. Domem pak otřásla exploze, k níž byli přivoláni hasiči. Ti také zaklíněnou herečku vyprošťovali ze zničeného auta. „Jestli tam někdo přežil, bude to zázrak,“ komentovali reportéři Fox 11 nehodu. Majitelce domu se jako zázrakem podařilo z pozemku utéct i s domácími mazlíčky. Původkyně nehody to štěstí bohužel neměla.

Hecheová byla převezena do nemocnice, kde prodělala mozkovou smrt. Na přístrojích byla však stále udržovaná do doby, než lékaři zhodnotili, které orgány mohou být darovány jiným pacientům. Jednali tak proto, že herečka byla na seznamů dárců a sama si přála, aby v případě smrti její netknuté orgány posloužili těm, kdo je potřebují. Tak se nakonec předčasně stalo.

Harrison Ford minul těsně obří boeing

Anne Hecheová zazářila s Harrisonem Fordem (80) v komedii Šest dní, sedm nocí, která se dodnes těší velké oblibě. Seriáloví diváci si ji mohou pamatovat z Ally McBealové, série Muži na stromech či Policie Chicago. Předčasná úmrtí provázela rodinu Hechové již delší dobu. Jak informoval deník Blesk, Annin otec, který tajil svou homosexualitu, zemřel na AIDS. Autohavárie zapříčinila brzký odchod i jejího bratra. Anne po sobě zanechala dvacetiletého syna Homera a třináctiletého syna Atlase.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.