Obavy o topmodelku Caru Delevingneovou (30): ZMATENÁ TROSKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Obavy o topmodelku Caru Delevingneovou (30): ZMATENÁ TROSKA!

Modelka prý ještě nedospala bouřlivý festival.
Modelka prý ještě nedospala bouřlivý festival. (Foto Profimedia.cz)

Dopadly 30. narozeniny na její duševní zdraví? Anglická modelka a herečka Cara Delevingneová v pondělí předvedla prapodivný výstup na letišti Van Nuys na okraji Los Angeles – neobutá se zvláštně potácela a ani nakonec neodletěla, po nějakém čase z letadla zase vystoupila.

Cara měla odletět soukromým tryskáčem rappera-podnikatele Jaye-Z. Podle zdroje deníku Daily Mail dorazila o dvě hodiny později, na záběrech se však nezdá, že by ji to nějak drásalo. Na rozdíl od nervózní asistentky, která se jí snažila pomoci pobrat zavazadla a pejska Alfieho a odvést je do letadla. 

Jednoduché líčení na Cara Delevingne

Video se připravuje ...

Tím však podivnosti nekončí – za tři čtvrtě hodiny modelka a herečka (hrála mj. v seriálu Carnival Row) zase z tryskáče vystoupila, zavazadla vyložili a nikam se neletělo. Následoval další výjev, telefonát. Při volání neposedí, nepostojí, podivně pochoduje či snad tančí, občas má i problém udržet v jedné ruce telefon a v druhé cigaretu. Co v ní asi měla ubaleného...?

Není to poprvé, co pohled na Caru v posledních týdnech vyvolává obavy. V talk show Jimmy Fallona předvedla, jak děsně se jí klepou ruce, v jiné si je zase tak silně mnula o sebe, až to zaznamenaly mikrofony.

Kate Moss a Cara Delevingne: Zákulisí natáčení kolekce pro Mango Podzim/zima 2015

Video se připravuje ...

FESŤÁKOVÝ »DOJEZD«?

V minulých dnech byla Cara vidět na divokém festivalu Burning Man v Nevadské poušti, kde podle Daily Mailu moc nejedla – zato je dost možné, že se nevyhýbala drogám. Prý se ještě nestihla ani pořádně umýt, natož dospat, o čemž svědčí pořádné kruhy pod očima.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.