To je síla! Tahle modelka připravila Kate Mossovou o prvenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To je síla! Tahle modelka připravila Kate Mossovou o prvenství

Cara Delevingne
Cara Delevingne (profimedia.cz)

O tuto krásku se koronavirus po finanční stránce ani neotřel. Naopak, co se výdělků týče, sesadila z trůnu svou starší kolegyni Kate Mossovou (46).

Cara Delevingneová (28) se tak s příjmem 445 174 400 Kč pro rok 2020 stala nejlépe placenou modelkou Velké Británie. Kate Moss ale zoufat rozhodně nemusí. Ani její příjem není k zahození. Modelingová veteránka a královna skandálů si v minulém roce podle webu Super.cz přišla na 260 928 000 Kč.

Důvodem finančního rozdílu mezi dvěma nejlépe placenými modelkami Británie je i skutečnost, že se mladší Cara začala aktivně věnovat i filmové kariéře. Ačkoli jsou filmy, do nichž byla Cara obsazena, kritiky hůře hodnoceny, špatná recenze je skutečně to jediné, co modelku může trápit.

Kate Moss a Cara Delevingne: Zákulisí natáčení kolekce pro Mango Podzim/zima 2015

Video se připravuje ...

Přestože je modelka minimálně pro tento život finančně zabezpečena, dobře si uvědomuje, že životní priority jsou zcela jiné. „Jednou dospějete do fáze, kdy si řeknete, že jste vydělali tolik peněz, ale stejně jste nešťastní a osamělí,“ prozradila Cara v rozhovoru. Modelka se loni po dvouletém vztahu rozešla s herečkou Ashley Bensonovou (31)  známou například ze seriálu Prolhané krásky.

Kate, Kendall a Naomi na jedné přehlídce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.