Abstinentka Kate Mossová: Investuje miliony do alkoholu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Abstinentka Kate Mossová: Investuje miliony do alkoholu!

Kate Moss
Kate Moss (profimedia.cz)

Už tři roky nepije, zdravě jí a fotky, jak se potácí z baru, jsou minulostí. Britská modelka Kate Mossová (47) proto všechny kolem překvapila, když oznámila, že prodala svůj luxusní byt v Londýně za 300 milionů korun a peníze hodlá investovat do nové značky ginu! 

„Kate prodala i část své umělecké sbírky, chce peníze dobře investovat,“ potvrdil jeden z jejích přátel. Tou investicí je gin značky Seventy One (neboli 71), se kterou přišel její kamarád, fotograf Mert Alas. Jedna lahev stojí 140 liber (4254 korun) a modelka se ochotně svlékla donaha pro fotografii, která luxusní nápoj propaguje!

Kolik peněz přesně chce do projektu věnovat, zatím neprozradila. Do alkoholu investuje i britský herec Russell Brand (46, Arthur), který si koupil hospodu v středoanglické vesnici Pisshill, herec George Clooney před časem vydělal miliardu dolarů na prodeji značky tequil Casamigos.

 

Už ani nevíte, jaké to je si v pátek večer někam vyrazit? Po dvou dlouhých pandemických letech je návrat ke společenskému životu trochu krkolomnější. Váš oblíbený podnik možná už neexistuje a vy hledáte nové místo, kde se pobavíte. Dejte šanci něčemu novému:

https://bar.nativecnc.cz/

 

Kate, Kendall a Naomi na jedné přehlídce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.