Pansexuálka Cara Delevingne: NENÁVIDĚLA SE, ALE VYLÉČILA JI MASTURBACE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pansexuálka Cara Delevingne: NENÁVIDĚLA SE, ALE VYLÉČILA JI MASTURBACE

Cara Delevingne si myslí, že masturbace je cesta k sebepoznání
Cara Delevingne si myslí, že masturbace je cesta k sebepoznání (profimedia.cz)

Nikdy na sebe nebyla pyšná. Zlomilo se to, až když přestala popírat vlastní sexualitu. Cara Delevingne (28) otevřeně promluvila o problémech s přijetím vlastního těla i komplexech, které tahaly za ruční brzdu úspěchu.

Minulý rok se prostřednictvím svého instagramového účtu, který sleduje přes 43 milionů fanoušků, přihlásila k flotile pansexuálů. O své sexualitě promluvila také v podcastu Joshe Smitha s názvem Make it Reign. Nyní stírá stigmata. Snaží se světu prostřednictvím svých aktivit přiblížit masturbaci jako cestu k poznání sebe sama, úspěchu a celkové spokojenosti.

Jednoduché líčení Cary Delevingne

Video se připravuje ...

Přestože patří Cara mezi nejkrásnější modelky, až donedávna se nemohla vymotat z klubka komplexů. V nenávisti ke svému tělu si ubližovala a uvažovala dokonce o sebevraždě. „Styděla jsem se za to, že se mi líbí kluci i holky, myslela jsem si, že jsem divná," říká ve své otevřené zpovědi. „Také jsem měla asymetrická prsa," popsala dál svoje mindráky. Velkou ránu jí pak zasadila spolužačka, která ji přistihla in flagranti. „Masturbovala jsem v bazénu pomocí trysek. Spolužačka mě přitom viděla a všem to pak řekla. Příšerně jsem se tehdy za své vzrušení styděla,“ řekla také pro Make it Reign. 

Plnou parou vpřed

„I z toho důvodu jsem se před dvěma lety stala spolumajitelkou značky sexuálních pomůcek. Chtěla jsem otevřít konverzaci o sebeuspokojování a o tom, co pro nás ženy znamená. Znám spoustu mužů, kteří mi řekli, že přímo zbožňují dívat se na svou partnerku přitom, když používá erotické pomůcky. Připadá mi to opravdu sexy a krásné. Pořád však existuje mnoho lidí, pro které je debata o sexu očividně dost nepříjemná,“ řekla dodala, že uspokojení ženy bývá na posledním místě. Někomu dáte své tělo a nepřemýšlíte přitom nad tím, že byste měli také dosáhnout orgasmu. Alespoň já jsem to tak sama dříve měla,“ označuje pramen svých problémů. 

Cara Delevingne je v současnosti nejlépe placenou modelkou Velké Británie, kromě sovětových akcí se věnuje aktivně i filmové kariéře. 

Kate Moss a Cara Delevingne: Zákulisí natáčení kolekce pro Mango 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shane26
10. 9. 2022 • 04:04

A o spolužačce, která to roznesla!
Podivné mravy v anglosaském světě,
takovou čůzu hned tak nenajdete!
Já být tou Carou, tak bych se naštval
a ciferník jí řádné pochroumal...[n]

ja01
14. 8. 2021 • 15:49

Kam ten svět spěje. Dříve se psalo o lidech, kteří pro svět něco udělali. Dnes o "celebritách", které si honí frndu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.