Úmrtí Olivie Newton-Johnové (†73): První slova »Dannyho« Travolty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Úmrtí Olivie Newton-Johnové (†73): První slova »Dannyho« Travolty

Ve věku 73 let zemřela herečka a hvězda Pomády Olivia Newton-John
Ve věku 73 let zemřela herečka a hvězda Pomády Olivia Newton-John (Profimedia.cz)

Smutná zpráva o skonu herečky Olivie Newton-Johnové zasáhla nejen fanoušky nesmrtelné Pomády, ale také jejího filmového partnera, herce Johna Travoltu (68). Ten své milované Sandy věnoval na sociální síti dojemný vzkaz do nebe. Co v něm stálo?

Australská herečka již delší dobu statečně zápasila s rakovinou. Nemoc se bohužel dostala do posledního stádia a Olivia jí nakonec podlehla 8. srpna. Úlevou může být pro rodinu, přátele i fanoušky fakt, že ze světa odešla v kruhu nejbližších na rodinném ranči v jižní Kalifornii. „Dáma Olivia Newtonová-Johnová zemřela dnes ráno v poklidu na svém ranči v jižní Kalifornii, byla obklopena rodinou a přáteli,“ cituje deník Blesk manžela Johna Easterlinga, který o smrti manželky informoval veřejnost.

Své sbohem dal herečce i John Travolta, který k Olivii neodmyslitelně patří od dob muzikálu Pomáda. Dojemný vzkaz vehnal fanouškům slzy do očí. „Má nejdražší Olivie, učinila jsi všechny naše životy o tolik lepší. Tvůj vliv byl neuvěřitelný. Mám tě tolik rád. Zase se v budoucnu uvidíme a všichni budeme opět spolu. Byl jsem tvůj od chvíle, kdy jsem tě viděl, a navždy budu. Tvůj Danny, tvůj John!“ napsal Travolta ke snímku, který zveřejnil na svém instagramovém profilu.

Trailer k filmu Pomáda z roku 1978

Video se připravuje ...

Skon talentované herečky a zpěvačky zasáhl i další světové hvězdy, mezi nimiž jsou i herec Antonio Banderas (61), zpěvačka Kylie Minogue (54) či zpěvačka Barbara Streisandová (80). „Příliš mladá na to, aby odešla. Odpočívej v pokoji,“ vzkázala jí Barbara.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.