Těžká rána pro královnu: SMRT MILOVANÉ OSOBY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těžká rána pro královnu: SMRT MILOVANÉ OSOBY!

Královna Alžběta II.
Královna Alžběta II. (Foto Reuters)

Za svůj život zažila královna Alžběta II. (96) leccos. Odchod blízkých se bez pochyb řadí mezi nejtěžší momenty jejího panování. Nyní se musela navždy rozloučit s velmi blízkou osobou.

S dlouhověkostí se pojí smutný úděl. Člověk bývá často svědkem věčného odchodu svých příbuzných i přátel. Své o tom ví i šestadevadesátiletá královna Alžběta II., která loni na jaře pochovala svého manžela, prince Philipa (†99), a v současné době oplakává skon přítelkyně, lady Myry Butterové. S tou se znaly již od útlého věku.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jubileum královny Alžběty a slet čarodějnic

Video se připravuje ...

Podle informací tn.nova.cz přijímal kdysi Buckinghamský palác dívky, které by s tehdy mladou Alžbětou trávily čas. Jednou z nich byla i Myra, jež po boku panovnice zůstala až do své smrti. „Zemřela pokojně v pátek v Londýně ve věku 97 let,“ zní citace na britském serveru Express. Ačkoli se Myra Butterová narodila ve Skotsku, její kořeny sahaly do Ruska, konkrétně k ruskému carovi Mikuláši I. či k básníkovi, prozaikovi a dramatikovi Alexandru Puškinovi.

Jindřich Forejt pro Blesk: Královně chybí po boku její princ!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.