Šokující skon Sinéad O’Connorové (†56): Zabila se jako její syn? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Šokující skon Sinéad O’Connorové (†56): Zabila se jako její syn?

Zpěvačka Sinead O´Connor prohlásila, že už nikdy nebude zpívat.
Zpěvačka Sinead O´Connor prohlásila, že už nikdy nebude zpívat. (profimedia.cz, )

Svého syna, který 7. ledna roku 2022 spáchal sebevraždu, přežila šestapadesátiletá zpěvačka Sinéad O’Connorová o pouhý rok a půl. Irská hudební ikona trpěla bipolární poruchou a za svého života se několikrát pokusila o sebevraždu.

„S velkým zármutkem oznamujeme odchod naší milované Sinéad. Její rodina a přátelé jsou zdrceni a v tomto velmi těžkém období žádají o soukromí,“ informovala veřejnost rodina podle irské veřejnoprávní televize Raidió Teilifís Éireann.

Psychický stav zpěvačky se po tragickém skonu teprve sedmnáctiletého syna Shanea výrazně zhoršil. Za viníka této události před časem označila samu sebe. „Shaneova smrt není vina nikoho jiného, než mě samotné,“ vyjádřila se O’Connorová ke smrti svého syna na Twitteru. Tehdy o ní začalo mít okolí velký strach. Nakonec se však rozhodla bojovat a nastoupila do nemocnice. Svým příbuzným se omluvila za předchozí slova, kterými je vyděsila.

Šokující video Sinead O'Connor: Vzlyká o svých psychických nemocích

Video se připravuje ...

„Omlouvám se. Neměla jsem to říkat... Jsem teď s policisty na cestě do nemocnice. Omlouvám se, že jsem vás rozrušila. Jsem bez svého dítěte úplně ztracená a nenávidím sama sebe. Nemocnice mi na chvíli pomůže, ale Shanea najdu. Tohle je jenom odklad,“ cituje zesnulou zpěvačku deník Blesk.

Zpěvačka, kterou proslavila skladba složena Princem (†57) Nothing Compares 2U, neměla ani v dětství, ani v dospělosti na růžích ustláno. V útlém věku byla týraná a zneužívaná matkou, v dospívání si přivydělávala prostitucí a nakonec skončila v polepšovně. Když byla propuštěna, živila se jako servírka a našla si vztah k hudbě. Kromě syna Shanea byla maminkou dalších tří dětí. Vdaná byla celkem čtyřikrát.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.