Proč herec Baldwin zabil kameramanku a postřelil režiséra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proč herec Baldwin zabil kameramanku a postřelil režiséra

Alec Baldwin během natáčení zastřelil zbraní, která měla být pouhou rekvizitou, kameramanku a postřelil režiséra.
Alec Baldwin během natáčení zastřelil zbraní, která měla být pouhou rekvizitou, kameramanku a postřelil režiséra. (Profimedia.cz)

Během natáčení westernu Rust došlo k nešťastné nehodě, při níž jedna z hlavních hvězd filmu, herec Alec Baldwin (63), zastřelila kameramanku a postřelila režiséra Joela Souzu. Nikdo nechápe, jak se něco takového mohlo vůbec stát, vždyť zbraň měla být pouhou rekvizitou. Chyba rekvizitáře nebo nastražená pomsta dosud neznámého pachatele? 

Postřelená kameramanka Halyna Hutchinsová byla dopravena vrtulníkem do nemocnice v 70 km vzdáleném Albaquerqu. Poranění žaludku ale bylo natolik závažné, že zde i přes veškerou péči lékařů bohužel zemřela. Do ramene postřelený režisér byl po ošetření již údajně propuštěn z nemocnice domů. Zatím nebylo vzneseno obvinění. Mluvčí Aleca Baldwina řekl, že došlo k selhání zbraně se slepými náboji. Ta se nyní bude analyzovat pro odůvodnění uvolnění střely.

Jedny z posledních záběrů, které kameramanka Halyna Hutchinsová během natáčení westernu s Alecem Baldwinem na točila

Video se připravuje ...

Jak informoval server Novinky, herec den před incidentem přidal na svůj instagramový profil snímek ve westernovém oblečení pořízený během natáčení na ranči Bonzana Creek v Novém Mexiku. Zveřejněny byly též snímky zachycující herce těsně po výslechu v Santa Fe. Na nich herec nejprve telefonuje a je viditelně rozrušen, následně je v předklonu a z celé situace se vzpamatovává.

Jedna z fotografií po Baldwinově výslechu:

Alec Baldwin, coby Donald J. Trump v show Saturday Night Live.



Přečtěte si
AHel
22. 10. 2021 • 23:17

Neskutečná smůla, držím Alecovi palce, těžko se s tím bude žít, ale má velkou rodinu a ta ho pohltí....strašně smutné neštěstí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.