Rolins na citlivé téma: Kdo se v tom má, ku*va, vyznat?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rolins na citlivé téma: Kdo se v tom má, ku*va, vyznat?!

Dara Rolins se na Instagramu rozjela!
Dara Rolins se na Instagramu rozjela! (Foto Aha! – Pavel Machan, Karel Kopáč, ara)

Ani zpěvačka Dara Rolins (48) si čas od času neodpustí nějakou tu kousavější poznámku na účet mužů. V dnešní době, kdy hlasy žen zní ve vší síle, není novinkou, že se i známé tváře vyjadřují na téma feminismus, aby mělo jejich poslání o to větší dopad. Na co se zaměřila slovenská popová diva?

Úspěšná zpěvačka na sobě nestále dře a je to znát. Nic ovšem není zadarmo, a tak si Dara postěžovala, že i v dnešní době se rovnoprávnost pohybuje na tenkém ledě. Zpěvačka toto závažné společenské téma nakousla na svém instagramovém účtu, když myslela na svou dceru. A sledující z řad pánů museli skutečně valit oči!

„Včera jsem usínala s myšlenkou na Lolu, která je na prázdninách s Matějem, a na nás, na ženy. Na to, jaké náročné je dnes balancovat v tom našem ženském světě, plném všech těch nároků a předsudků, pod všudypřítomným tlakem na dokonalost," začala Rolins klidněji.

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video se připravuje ...

„Komu spíše vyhovět? Neměla bys tolik jíst, najez se pořádně! Si moc tlustá, si moc hubená. Ty se nemusíš malovat, mohla ses trochu namalovat. Máš slovo, mluv, to je chlapská záležitost, nemíchej se do toho. Zavře občas pusu? Hodně toho nenamluví. Si příliš samostatná, si zcela nesamostatná. Ta krátká sukně je příliš krátká, v té dlouhé sukni vypadáš jako babička. Jak to myslíš, že nepiješ? Na dívku dost piješ,” lamentuje Dara.

Jak se rozepisovala více a více, tím vášnivěji se o tématu vyjadřovala. „Kdo se v tom má ku * va vyznat? V rámci instagramové kultury přidávám fotku z kategorie, hodně nebo málo '. Shrnutí a pointa rovná se smíření se s faktem, že nikdy nevyhovíš všem. Proto buď sám sebou," zakončila své zamyšlení Rolins.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.