Moderátor CNN Prima News Petr Suchoň: Spory s manželkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátor CNN Prima News Petr Suchoň: Spory s manželkou!

Petr Suchoň s manželkou mají ročního syna Sebastiana.
Petr Suchoň s manželkou mají ročního syna Sebastiana. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Syn Sebastian nedávno oslavil rok a jeho slavní rodiče se dohadují, zda mu pořídí sourozence. Moderátor Hlavních zpráv na Primě Petr Suchoň (38) je jednoznačně pro, ovšem jeho žena, bývalá tenistka Klára Koukalová (40), proti.

„Je mi čtyřicet a opravdu se na druhé dítě necítím, takže zůstaneme u jednoho,“ řekla deníku Aha! někdejší 20. nejlepší hráčka tenisu na světě. Ale to se nelíbilo jejímu muži. „Tak a tady si dupnu, prostě to necháme na přírodě, náhodě a alkoholu. Já už moc nepiju, ale Klárka si drink ráda dá,“ odvětil se smíchem Petr.

Ten je o dva roky mladší než manželka, tak se asi cítí víc při síle. Pořád ve vzduchu Vzhledem k tomu, že manželé vlastní na Kanárském ostrově apartmán, jsou velmi často u moře. „Malý má za sebou už deset letů a letušky ho chválí, jak je hodný. Tedy do doby, než začne plakat jiné dítě v letadle, které odstartuje lavinový efekt a pláčou všichni,“ smála se bývalá tenistka.

Petr Suchoň s Klárou Koukalovou: Na akci poprvé s ročním synem!

Video se připravuje ...

Mejdan roku

Roční Sebastian má za sebou první společenskou akci, na tiskovou konferenci Primy ho v náručí přinesl jeho tatínek Petr a maminka Klára vezla kočárek. „Oslava Sebíkových narozenin byla skromná. Balonky, dárky i dort byl, ale největší radost měl z balicího papíru. Pořádnou dětskou oslavu mu uděláme, až z toho bude mít rozum,“ prozradil Aha! moderátor CNN Prima News.

Petr Suchoň: Přechod z jedné televize na druhou bylo mé nejtěžší období

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.