Bubílková neunesla kritiku? RYCHLÝ ÚPRK DO USA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Bubílková neunesla kritiku? RYCHLÝ ÚPRK DO USA!

Zuzana Bubílková je šťastná, že se opět setkala se svou rodinou v USA.
Zuzana Bubílková je šťastná, že se opět setkala se svou rodinou v USA. (foto: Instagram.com)

Na tento moment čekala publicistka a komička Zuzana Bubílková (70) téměř dva roky! Nakonec se po rozvolnění pandemických opatření dočkala a konečně vyrazila za svou rodinou do Spojených států.

Svého syna neviděla od začátku pandemie, patrně mnohem bolestivější ale byl pro publicistku Zuzanu Bubílkovou fakt, že kvůli omezení cestování do USA zmeškala narození svého prvního pokrevního vnoučete. To se ale toto léto změnilo a nyní je už celá rodina opět pohromadě.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: O bouračkách Patrasové i Jágra!

Video se připravuje ...

Ve Spojených státech žije syn Zuzany Bubílkové již od svých studentských let, kdy byl také úspěšným sportovcem. V devadesátých letech bylo pro maminku Zuzanu nelehké poslat syna do světa, o němž tehdy kolovaly různé zvěsti. „Tenkrát jsem o něj měla strach, protože se samozřejmě říkalo, jak v Americe jsou to samé drogy a tak, ale syn byl tak cílevědomý, že ho tyhle věci nechávaly chladným. Dodneška například nevykouřil ani jednu cigaretu,“ svěřila se moderátorka a komička serveru ŽivotvČesku.cz.

Pandemie Bubílkové zabránila vidět svého prvního vnuka. Rodina jejího syna je nicméně početnější - jeho partnerka má z předchozího vztahu dvě dcery. „Moje kompletní kalifornská rodina po mých 36 hodinách v letadle a na letištích. Syn, jeho zatím přítelkyně, dvě dcery, malý Tomík a babička. Tedy já. Tomíka vidím poprvé. Narodil se vloni koncem srpna, když se do USA nelétalo,“ vysvětlila Zuzana Bubílková, která si čas strávený s rodinou užívá, jak jen to jde.

Koronavirus sílí! Další země vstoupí do NATO a Bubílková si vystřelila z Dády. Jak reagovala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
29. 7. 2022 • 22:53

Chudák snacha. Vypadá milá. Snad se jí tam tchýně neuhnízdí na dlouho.

ppadys13
23. 7. 2022 • 19:10

Tu ženskou jsem nikdy nemusel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.