Tahle svatba vyšla! Josefíková si konečně vzala otce dcery Loly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Tahle svatba vyšla! Josefíková si konečně vzala otce dcery Loly

A jde se na to, Eva řekla Matějovi »ano«.
A jde se na to, Eva řekla Matějovi »ano«. (Foto Instagram.com, ara)

Hvězda seriálu Slunečnáse o víkendu stala vdanou paní. V Hoděnicích na Moravě řekla herečka Eva Josefíková (32) své »ano« scenáristovi Matěji Podzimkovi (41), se kterým má už roční dceru Lolu.

Počasí se v sobotu umoudřilo, přestalo pršet, vyjasnilo se, takže Eva se nemusela bát o své bělostné šaty a mohla se s ženichem promenovat radostně venku. Josefíková už si jednou svatební šaty vyzkoušela, a to když si v seriálu Slunečná coby Denisa měla brát Johna Linharta (Maroš Kramár). Jenže ten se k obřadu nedostavil a ona skončila v slzách. „Toto se mi, moc doufám, až se budu doopravdy vdávat, nestane,“ poznamenala tehdy herečka.

Krásná Eva Josefíková 9 měsíců po porodu ve svatebním: Hubená jako lunt!

Video se připravuje ...

Ženich Matěj, pro kterého to byla už druhá svatba, nezběhl, a Eva je tak prý nejšťastnější vdanou paní na světě. Brunetce se teď daří vůbec ve všech směrech. Před necelým měsícem herečka dokončila natáčení, které považuje za důležitý milník pracovního života. Brzy se objeví ve velké roli v novém seriálu Primy Sedm schodů k moci. „Největší herecký úkol, jaký jsem kdy dostala, minimálně před televizní kamerou. Těším se,“ komentovala tehdy.

Vdala se i Hunčárová

Osm let randila Lucie Hunčárová (37) s tanečním kolegou Janem Onderem, kterému ji ale během soutěže StarDance vyfoukl italský kuchař Emanuele Ridi (48). A jak se říká: Když se dva perou, třetí se směje. Tím šťastlivcem je její přítel Filip, který ji o víkendu dovedl k oltáři. Jednou už museli veselku odložit, to když si na předsvatební dovolené v Řecku přivodila na skútru ošklivé zranění. „Máme to za sebou,“ oznámila tanečnice na svém Instagramu radostnou novinu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.