Eva Josefíková mlží ve svatebních šatech: Vše se včas dozvíte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Josefíková mlží ve svatebních šatech: Vše se včas dozvíte

Před objektivem byla jako ryba ve vodě.
Před objektivem byla jako ryba ve vodě. (Foto herminapress.cz)

Mohla by se z fleku vdávat! Eva Josefíková (32) v rámci focení oblékla šaty pro nevěstu a není vyloučeno, že svatební zvony uslyší znít i ve skutečnosti.

„Poprvé na sobě svatební šaty nemám, už několikrát jsem je měla ve filmu, ale v reálu ještě ne. Ale co nebylo, může brzy být. Určitě se to včas dozvíte,“ směje se okatá herečka, která je už devět měsíců maminkou. Dcera Lota se má čile k světu, a tak Eva naskočila do pracovního kolotoče.

Slunečná je ve finále: Burešová a Lambora si konečně řekli ANO!

Video se připravuje ...

„Byla to krásná, neplánovaná mateřská dovolená, kterou jsme si všichni užili. Čeká mě hlavní role v seriálu, o kterém ještě nesmím mluvit. Uvidím, zda dcera bude se mnou při natáčení, ale každopádně o ní bude skvěle postaráno. Máme výborné babičky a kamarádku, která mi občas pomáhá. Samozřejmě partner je ten nejlepší táta,“ řekla Aha! Eva, která se zapojila do focení svatebních šatů pro akademii kadeřnického salonu.

Jiří Mádl a Magdaléna Borová vyhlásili nominace Českého lva: Jak prožívali svá vítězství?

Video se připravuje ...

Vztah se scenáristou Matějem Podzimkem (41) utajila Josefíková stejně jako těhotenství. V době, kdy sama byla v jiném stavu, v seriálu Slunečná hrála těhotnou postavu Denisu, a tak nikoho nenapadlo, že bříško není falešné.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.