Bendová radostí bez sebe: ADOPTOVALA HOLČIČKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Bendová radostí bez sebe: ADOPTOVALA HOLČIČKU!

Alice Bendová
Alice Bendová (Photos by: Jan Vu)

Alice Bendová (48) má novou parťačku. Protože radosti není nikdy dost, rozhodla se herečka udělat dobrý skutek a svou rodinu obohatila o dalšího člena.

Adopce se vztahuje i na zvířátka a jednomu takovému se rozhodla pomoct i herečka Alice Bendová. Ke čtyřem čivavám tak přibyla další. Ano, Alice zkrátka nemohla odolat! Byla to zřejmě láska na první pohled.

Jak vypadá dům herečky Alice Bendové?

Video se připravuje ...

„Jmenuji se buď Rózinka nebo Pepinka, ještě se moje nová rodina rozhoduje. Je mi sedm let, jsem holčička čivavy. Jsem strašně hodná, mírná, bystrá, chytrá a vděčná. A jsem už pátá v této mojí nové rodině. Skáčou okolo mě, hladí mě, krmí a už teď milují. A prý mi děkují, že si mohli adoptovat takové zlato,“ pochlubila se na Instagramu herečka novou parťačkou.

Fenku nemohla vynachválit například herečka Tereza Brodská (54), která je též velkou milovnicí pejsků. „Ta je boží!!!“ cituje herečku web Super.cz. Některé fanynky začaly Alici vtipně přezdívat „Čivaví máma“. Zároveň jí vysekávaly poklonu, že si pořídila staršího pejska, který potřeboval pomoc. Velký palec nahoru!

Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5584948
23. 6. 2022 • 07:49

A kdopak neadoptoval mozeček?

zuzakirsch
22. 6. 2022 • 15:37

Já zase adoptovala chlapečka. Bydlí u mě ve sklepě. Sám si mě vybral a našel. Je to pavouk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.