Absolonová o adopci! Chtěla by někomu udělat hezký život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Absolonová o adopci! Chtěla by někomu udělat hezký život

Monika Absolonová
Monika Absolonová (reprofoto FTV Prima)

Když se žena vyrovnává s rozchodem, většinou se toto období nese v duchu velkých změn. Pakliže jde o rodinu, týká se to bohužel i dětí, na něž zůstávají bývalí partneři již individuálně sami. Jak nyní pracovně vytížená Monika Absolonová (45) zvládá výchovu svých dvou synů? A co řekla zpěvačka na téma případné adopce?

Dělat kompromisy mezi prací a rodinou není vždy snadné. Jelikož zpěvačka Monika Absolonová patří mezi nejpopulárnější české zpěvačky, o pracovní nabídky rozhodně nemá nouzi. Rodinné povinnosti se ale pochopitelně zvládaly lépe, když v jedné domácnosti figurovali dva rodičové, což už dnes naneštěstí neplatí. A proto se někdy rodinné a pracovní povinnosti poněkud perou.

Každý z bývalých partnerů je nyní na výchovu synů sám, a proto je to někdy pro zpěvačku pěkná dřina! „Jsou to zlatíčka, ale někdy se v nich probudí čert zrovna v hodinu, kdy by měli už spát. V tomhle je to občas náročnější, to skloubení výchovy s prací, aby klukům nic nechybělo, byli zajištění, ale také jsem já stíhala dělat to, co mám ráda a co mě živí,“ prozradila zpěvačka v rozhovoru pro eXtra.cz.

Jednou jste dole, jednou nahoře

Ačkoli se Monika snaží své syny motivovat, v budoucnu by je ráda viděla ubírat se jiným směrem, než kterým se po pracovní stránce vydala s hokejistou Tomášem Hornou (40). „Kluci jsou ještě malincí, ale abych řekla pravdu, tak bych z toho nebyla příliš nadšená. Člověk chce pro své děti vždy to nejlepší, jejich tatínek je bývalý sportovec, já hraju, zpívám, občas moderuji a musím říct, že je to krásné povolání, když se vám daří, ale dost špatné, když se vám nedaří, a kluky bych tomu nechtěla vystavovat,“ přiznala otevřeně Monika Absolonová s tím, že své syny v jejich rozhodnutí pochopitelně podpoří.

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video se připravuje ...

V jednu chvíli si zpěvačka pohrávala s myšlenkou adopce. Ta již vzhledem k současným okolnostem ustoupila do pozadí. Nechává si však Monika otevřená případná zadní vrátka? „O adopci jsem mluvila v době, kdy jsme byli ještě úplná rodina, s otcem synů jsme se rozešli a adopce určitě není na pořadu dne. Ale kdo ví, kdybych mohla někomu udělat hezký život, až budou kluci větší, tak možná. Jediné, v co doufám, je, že mě nikdy neopustí ta moje energie,“ dodala s úsměvem Monika Absolonová.

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.