Krampol dobitý jak pes: Po dovolené s Dádou na vozíku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Krampol dobitý jak pes: Po dovolené s Dádou na vozíku

Jiří Krampol přijel z dovolené na vozíku
Jiří Krampol přijel z dovolené na vozíku (Blesk:Milan Kammermayer)

Měl by se vrátit plný energie, namísto toho přijel z Tuniska Jiří Krampol (83) dobitý jak pes. Do letadla i z něj jej museli zřízenci přepravovat na invalidním vozíku. Znepokojivá byla i jeho první slova. Prý už nikdy víc...

Dovolená, kde byl Krampol s Dádou Patrasovou (66) a Felixem Slováčkem (79), skončila fiaskem. Herec a dabér Belmonda na písku špatně došlápl a natáhl si vazy v koleni. „Měl jsem přetržené vazy v koleni. Od toho letadla na parkoviště je to daleko, tak mě museli odvézt na vozíku, protože bych to nedošel. Ta noha už je ale dobrá a celkově se cítím nejlépe za poslední roky,“ vysvětlil Krampol redakci Expres na uvítanou. 

Jiří Krampol na pohřbu Josefa Abrháma (†82): Z naší třídy jsme už přežili jen dva

Video se připravuje ...

Velkým nadšením z dovolené ale obecně moc nehýřil. Dokonce tvrdil, že byl na dovolené u moře naposled. „Moc o to nestojím. To odbavování je něco strašného, nekonečné čekání, zpoždění, než se tam vůbec dostanete. V létě pojedu na Moravu, tam mám známé a příbuzné. Není tam moře, ale vítají vás ve sklípku. Vína v Tunisku? To se vůbec nedá pít. Něco strašného. A pivo? To je jako voda z akvária. Kafe taky příšerné,“ postěžoval si také. 

Řeč samozřejmě padla i na Dádu a Felixe a zejména na zprávy týkající se nekontrolovaného pití Patrasové během dovolené. Zvěsti pohotově vyvrátil slovy: „Žádné problémy nebyly, jsou to nesmysly. Dáda tam fungovala normálně, chodila k bazénu, opalovala se a plavala. I v Praze na letišti byla normální.“

Dagmar Patrasová po nehodě na pohřbu Abrháma (†82): Pepa byl charakter!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
4. 7. 2022 • 14:20

Přetržené vázy v kolenu vyléčené za týden. Tak to je na Nobelovku za medicínu.

defakto
20. 6. 2022 • 23:10

... vždyt se chtěl ženit ! A ted ho přepřavují na invalidním vozíku !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.