Vztah s dopravním prostředkem? Těmhle šiblo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vztah s dopravním prostředkem? Těmhle šiblo...

Mají spolu i sex
Mají spolu i sex (ara)

Lásce se prý meze nekladou, ale co je moc, to je moc! Ve Spojených státech a Německu žijí dva mladí lidé, kteří místo toho, aby si užívali se svými lidskými protějšky, se zamilovali do dopravních prostředků.

Nathaniel (27) z Arkansasu tvrdí, že je od roku 2005 zamilovaný do svého Chase, což je láskyplná přezdívka jeho vozu Chevy Monte Carlo z roku 1998. Dvojice se spolu vydává na dlouhé cesty, sdílejí oblíbenou píseň, a dokonce spolu mívají sex.

„Byla to láska na první pohled. Cítil jsem okamžité spojení. Chase naprosto miluji. Vždy se spolu dobře bavíme, což zahrnuje i důvěrnosti,“ uvedl Nathaniel a vysvětlil: „Máme chvíle, kdy se věci rychle stanou sexuálními. Nejčastěji děláme to, že se nakláním přes jeho blatník nebo se celým tělem otírám o kapotu. Někdy si pod něj lehám, to se mu strašně líbí.“ S muži jí to nešlo To Sarah Rodová (23) pochází z německého Dortmundu.

Je objektově sexuální, což znamená, že ji přitahují neživé předměty. Nyní je až po uši zamilovaná do modelu letadla, o kterém mluví jako o svém příteli. Říká mu Dicki. Sarah v minulosti chodila s lidmi, ale říká, že až díky Dickimu se cítí naplněná. „Předměty mě přitahovaly už od puberty – poprvé jsem si toho všimla, když mi bylo 14 let. Před Dickim jsem měla vztah k ICE 3, což je rychlík. Měla jsem také dva vztahy s muži, protože jsem si nebyla jistá, jaká je moje skutečná sexualita. Ale brzy jsem si uvědomila, že romantické věci k lidem cítit nemohu. Teď už vím, že moje sexualita je objektofilie, a přijala jsem to. Ostatně, proč by ne, když s Dickim jsem měla nejlepší sex svého života.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.