Kateřina Klausová: Nejdřív 3x zlomený kotník, teď sešitá brada | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Herečka Kateřina Klausová: Nejdřív 3x zlomený kotník, teď sešitá brada

Na bradě má Kateřina Klausová několik stehů.
Na bradě má Kateřina Klausová několik stehů. (Marek Pátek)

Má fakt pech. Kráska z Renčova velkofilmu Lída Baarová Kateřina Klausová (30) si před třemi lety natřikrát zlomila kotník, když prchala před sexuchtivými muži. A teď se vážně zranila na obličeji!

Přitahuje jednu katastrofu za druhou. „Při cvičení jógy jsem ztratila vědomí a spadla na obličej. Bradu mi museli šít, odnesly to i zuby,“ přiznala deníku Aha! sama Kateřina na první klapce nového primáckého seriálu Dobré zprávy. Měla velké štěstí, že cvičila doma a tatínek ji hned krvácející odvezl do nemocnice.

Mdloby před kamerou

Kmotrou seriálu je zprávařka Klára Doležalová (48). „Ptala jsem se zkušeného kolegy Karla Voříška, co mám dělat, když třeba ve studiu nebude fungovat čtecí zařízení. Odpověděl mi – tak prostě omdlíš,“ dala Klára k dobrému.

Takhle se točil kasovní trhák : Podívejte se na celý film o filmu Lída Baarová

Video se připravuje ...

Vyléčený alkoholik Sepéši

Seriál Dobré zprávy přinese na obrazovku Primy atraktivní prostředí televizního studia. V hlavních rolích se představí Natálie Halouzková (21) a Vladimír Polívka (32). Roli léčeného alkoholika dostal Vojta Vodochodský (28), který zazářil v minisérii Iveta jako Petr Sepéši (†25). Jeho role se prý teprve píše. „S alkoholem problémy nemám. Piju jen pivo, jsem z rodiny sládků,“ prozradil talentovaný herec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.