Hned po výhře prohra! Nej cukrářka polyká slzy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hned po výhře prohra! Nej cukrářka polyká slzy?

Slzy - ale štěstí?
Slzy - ale štěstí? (ČT)

Od chvíle, co Martina Kynstlerová (31) z Přerova o víkendu vyhrála druhou řadu show Peče celá země, se na Českou televizi sesypala velká kritika od mnoha diváků! Nemůžou rozdýchat, že porota ocenila šekem na 100 tisíc korun a titulem nejlepší amatérská pekařka Česka ženu, která s odřenýma ušima postoupila do finále a byla v minulých týdnech často na vypadnutí. 

Ano, je také mnoho diváků, kteří vítězství Martině přejí, ale na Facebooku byli ještě včera v menšině. „Tak tohle se nepovedlo, vítězkou měla být jiná pekařka či pekař. Už jak vypadl Zdeněk, to celé bylo takové zvláštní. A pak to jelo dál a dál,“ napsala Martina Linertová. „Martina určitě nebyla nejlepší, její předchozí výkony určitě tomu neodpovídaly. Byla pouze jednou pekařkou týdne, takže žádná super hvězda,“ rozčílila se divačka s profilem Lukyren.

Václav Kopta: Natáčení mu přivodilo zdravotní problémy!

Video se připravuje ...

Někteří fanoušci pořadu, jimž se vítězství rozesmáté a pištící maminky malého syna nelíbí, zvolili jinou formu komentářů. „Pro mě zvítězily Jana, Lucie a Markéta,“ napsala Simona. „Tuhle sérii jsem nepochopila... Upřímně, nadšení z první řady mě opustilo zhruba v polovině. Porota mě nepřesvědčila a o výhře Martiny si myslím své. Ano, poslední díl se jí podařil, ale že bych měla pocit, že byla lepší než Markéta...“ narážela stejnojmenná divačka Markéta na semifinále, z nehož vypadla velká adeptka na vítězství Markéta Tomášková (43). Česká televize chystá ke kritice diváků v nejbližších hodinách vyjádření. Promluvit by měli hlavně porotci soutěže Josef Maršálek (40) a Míša Landová (47).

»Hagrid« Maršálek z Peče celá země: Bude svatba s přítelem! V plánu je i dítě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.