Verešová trojnásobnou mámou?! Topmodelka kápla božskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Verešová trojnásobnou mámou?! Topmodelka kápla božskou!

Andrea Verešová
Andrea Verešová  (instagram.com)

Dospívají dcera dělá slovenské topmodelce Andree Verešové samou radost. Mnozí si Vanessu (15) představili na přehlídkovém molu po boku své úspěšné maminky, tato vidina se ale patrně skutečností nestane. »Zadělá« tak ještě topmodelka na svou následovnici?

Krásu zdědila po mamince, touhu stát se modelkou nikoli. Vanessa se našla ve snowboardingu, se kterým se již několikrát dostala na vítězné příčky. Ačkoli to vypadá, že se rozhodla pro sportovní kariéru, maminka Andrea počítá s tím, že se její sny mohou ještě několikrát změnit. „Je to v takovém věku, těch 15 až 16, kdy člověk nikdy neví, co bude za rok, za dva,“ svěřila se topmodelka webu Čas.sk. Dceru nicméně podporuje a je ráda, že je spokojená.

Přesto jí to nedalo a vyřkla své zbožné přání. Ve světě modelingu je totiž duo matka &dcera stále populárnější. V Americe jsou nejznámější dvojicí supermodelka Cindy Crawfordová (56) s dcerou Kaiou Gerberovou (20). Je tedy jasné, že mít za kolegyni svou dceru by Andree určitě nevadilo. „Jestli bude chtít být jednou modelkou, budu šťastná, ale zatím to tak nevypadá,“ přiznala Verešová.

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video se připravuje ...

Děti Andrey Verešové rostou jako z vody, a tak vyvstává otázka, zda by se nechtěla stát trojnásobnou maminkou. Svou odpovědí mnohé překvapila. „Přiznám se, že bylo období před dvěma až třemi lety, kdy jsem s touto myšlenkou ještě koketovala, ale teď jsem čím dál tím víc ráda, že děti mají nějaký věk, že už jsou větší a můžu se věnovat své práci,“ dodává spokojená Andrea Verešová.



Přečtěte si
levandulova
12. 5. 2022 • 17:39

Naka chytra, Lenatko ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.