Naštvaný Felix Slováček po životním ocenění: DÁDA ZASE ZAČALA PÍT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Naštvaný Felix Slováček po životním ocenění: DÁDA ZASE ZAČALA PÍT!

Dáda Patrasová a  Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (Foto Profimedia.cz a Herminapress.cz a ara)

Na Mezinárodním pěveckém festivalu Sanremo Junior se mu dostalo velké pocty. A Felix Slováček ( 78) je moc smutný, že s ním radost nemohla sdílet manželka. Dáda Patrasová (66) už totiž zase začala pít.

„To nešlo, aby jela se mnou. Už v tom zase lítá. Byla by to ostuda. Vždyť ona ani neví, kam jsem jel,“ sdělil Aha! Felix s tím, že komunikace s Dádou je opět nemožná. „Kdy tohle období zase přejde, nevím. Doufám, že brzo,“ dodal ještě Slováček. Domů se z festivalu, který se konal v italském přímořském městečku San Remo, vrátil v noci z neděle na pondělí a hned na letišti se radostně chlubil delfínem. Tedy cenou za celoživotní dílo Gef Music Award, ke které dostal certifikát, na němž stojí, že letos cenu získává Česká republika, a to „brilantní český klarinetista, saxofonista, hudební skladatel a dirigent Felix Slováček“.

Patrasová slavila narozeniny: Italského milence si nechám!

Video se připravuje ...

Nic si nezaslouží

„Mám z té ceny opravdu radost. Vážím si jí, byli tu lidé z celého světa,“ komentoval potěšený Felix, který na tomto festivalu už několikrát zasedal v porotě a letos měl v rámci festivalu samostatný koncert s obrovským orchestrem a potom ještě hrál na galavečeru a obé ve světově proslulém hudebním divadle Ariston. „Měl jsem báječný hotel a náramně se o mne starali. Byl to nádherný týden,“ přiznal Slováček, který se podíval i do krámů.

Felix Slováček: Popsal, jak si představuje nádhernou lásku

Video se připravuje ...

„Šel jsem si prohlédnout výlohy a něco jsem si i koupil. Dádě ale nic, teď si to opravdu nezaslouží,“ pousmál se saxofonista, který by samozřejmě s radostí pojídal mořské lahůdky s manželkou, která je zbožňuje, a dal by si s Dádou i rád u moře decku vychlazeného bílého. „Ale nešlo to, tak to nešlo,“ konstatoval suše Felix, který si v žádném případě nikým a ničím nenechá zkazit náladu. Naopak. Vrátil se v noci a hned časně ráno pádil do fitka a ve čtyři odpoledne ho už v Divadle U hasičů čekala zkouška na večerní koncert. „Mít hodně práce je můj největší životabudič,“ míní Slováček.



Přečtěte si
fany22
16. 5. 2022 • 09:58

To nemá v sobě kousek taktu? Předvádějí se, olizují se, mluví o ní jako o sexuálním symbolu - no, Dáda, něco nádherného, a pak ji takhle potopí? Tak proč ji nedonutí, aby se šla léčit?
Ono to se zlostným ješitou taky asi není pohádka.

Uživatel_5578515
16. 5. 2022 • 05:55

Neměli by si špinavý prádlo vyprat doma?? Takhle se jenom shazují před veřejností.

Uživatel_5578515
16. 5. 2022 • 05:50

Uživatel_5578515
16. 5. 2022 • 05:49

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.