Nováková podřízla Hádka: Moc si to užívám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nováková podřízla Hádka: Moc si to užívám!

U příležitosti první klapky se řezalo. Naštěstí jen do dortu.
U příležitosti první klapky se řezalo. Naštěstí jen do dortu. (FTV Prima)

Kvůli nové roli podstoupil tvrdý potápěčský výcvik. Herec Matěj Hádek (46) se totiž v novém seriálu televize Prima Pod hladinou promění v policejního žabího muže. A při první klapce k tomu dostal stylový dort.

Sám byl jako figurka z marcipánu (s drobným knírkem, což ostatní pobavilo), vedle ve strouze plul naznak další potápěč v červeném neoprenu. Vtipnou sladkost Matěj samozřejmě hned rozkrojil. Chystaný seriál mapuje jednotlivé případy, které vyšetřuje poříční policie. „Dokážu pochopit, že potápění někdo propadne. Přestože zkušeností mám zatím jen pár, už jsem pod hladinou na chvíli zažil výjimečný pocit štěstí a euforie,“ zmínil.

Kromě Hádka se budou v obtížných »podvodních« podmínkách pohybovat i herci Marek Adamczyk (34) a Filip Tomsa (38), hlavní ženskou roli pak ztvární SandraNováková (40). „Hraju velitele, podporučíka Alici Jiráskovou a moc si to užívám. Policistku jsem totiž ještě nikdy nehrála,“ říká herečka, jejíž manžel Vojtěch Moravec je zároveň režisérem seriálu.

Leoš Mareš v utajeném soudním sporu! A Matěj Hádek utekl ze své premiéry kvůli Vondráčkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.