Jiří Bartoška o nové roli: Prarodiče jsou od toho, aby rozmazlovali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Bartoška o nové roli: Prarodiče jsou od toho, aby rozmazlovali

Jirka
Jirka (Marcel Gonzalez–Ortiz)

V současné chvíli Jiří Bartoška (75) finišuje poslední detaily červencového 56. Mezinárodního festivalu v Karlových Varech, jehož je prezidentem, a do toho si naplno užívá novou životní roli – dědečka. Podle svých slov půlroční vnučku Andulku samozřejmě rozmazluje.

Zastává názor, že rodiče jsou od toho, aby děti vychovávali a prarodiče rozmazlovali. Vnučku přivedla už v říjnu na svět dcera Kateřina (45). „Máme Andulku, 14. dubna měla půl roku. Je dokonalá a strašně hodná,“ řekl Aha! herec. Pro něj a manželku Andreu (69) je holčička prvním vnoučetem. Místo drndání kočárku, na které ale Bartoška prý moc není, ladí poslední detaily festivalu.

ČESKEJ BIJÁK - JIŘÍ BARTOŠKA

Video se připravuje ...

„Zahraniční hvězdy jsou ještě v jednání. Zítra odlétají kolegové do Los Angeles a až na poslední tiskové konferenci řekneme jména,“ neprozradil zatím prezident festivalu hlavní hvězdy. Jisté ale je, kdo získá Cenu prezidenta festivalu Křišťálový glóbus. „Je to Bolek Polívka. Ne za to, že je můj velký kamarád, ale za to vše, co nejen našemu filmu přinesl,“ vysvětlil Bartoška. Festival plný filmů za účasti hvězd českého i světového stříbrného plátna bude probíhat 1. – 9. července v Karlových Varech.

Jiří Bartoška na pohřbu Zaoralové: Eva byla oheň a já voda

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
27. 4. 2022 • 11:11

Neukázněný prokoureny Kubera 2 ,když dýchne na ty děti tak to je neco

jity
27. 4. 2022 • 10:31

Přeji mu aby těch vnoučátek měl více a hlavně ať jsou všichni zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.