Jiří Bartoška má 75: Oslavu přesouvá do Varů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Bartoška má 75: Oslavu přesouvá do Varů!

Jiří Bartoška v pořadu Se Strachem Nacafe
Jiří Bartoška v pořadu Se Strachem Nacafe (reflex.cz)

Právě na dnešek připadají 75. narozeniny herce a prezidneta karlovarského filmového festivalu Jiřího Bartošky. Žádnou výraznější oslavu ale nechystá. Drží totiž smutek za zesnulou Evu Zaoralovou (†89), o které mluvil jako o své druhé manželce

Filmová publicistka a bývalá umělecká ředitelka MFF Karlovy Vary zemřela 10. března. „Odchod Evy Zaoralové mě stále bolí a teď nemám vůbec na nějaké narozeniny myšlenky,“ řekl deníku Aha! Bartoška, který se byl v pondělí ve strašnickém krematoriu se svou dlouholetou kolegyní naposledy rozloučit a promluvil i nad rakví.

Jiří Bartoška na pohřbu Zaoralové: Eva byla oheň a já voda

Video se připravuje ...

„Jestli ty narozeniny nějak zapiju, tak ideálně v létě, až bude karlovarský festival a bude většina mých kolegů a kamarádů tam,“ dodal dnešní oslavenec, který se už se svým týmem na 56. ročník filmového svátku důkladně připravuje. V dubnu by měl na tiskové konferenci oznámit první várku zahraničních hostů. „Vyjednávání probíhají, nechte se překvapit,“ odmítl Bartoška zatím cokoliv prozradit.

Zemřela ikona filmového festivalu Eva Zaoralová (†89)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.