Heidi Janků promluvila o nové lásce: Ničemu se nebráním… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Heidi Janků promluvila o nové lásce: Přeskočila jiskra?

Heidi Janků přestřihovala pásku při otevření obchodu s květinami Nej kytky
Heidi Janků přestřihovala pásku při otevření obchodu s květinami Nej kytky (Profimedia)

Od smrti jejího milovaného manžela Iva Pavlíka (†84) uběhlo už pět let. Heidi Janků (59) se nejdřív musela vypořádat s nesnesitelnou bolestí a steskem. Na nějaký nový vztah neměla ani pomyšlení. Teď už ale má!

Zpěvačka už se očividně sebrala a to nejhorší období má za sebou. Smrt jejího muže s ní zamávala, přeci jen spolu strávili pětatřicet let, byli nerozlučná dvojka. Po pěti letech už se ale konečně začala stavět zpět na nohy a nechce se utopit v žalu.

Heidi Janků: Nevím, jestli se zralé ženy mohou bláznivě zamilovat, ale uvidím, co přijde

Video se připravuje ...

„Na odchod blízkého člověka se nejde připravit. Navíc u nás dvou, my byli jako siamská dvojčata, pořád spolu. Proto to pro mě bylo tak těžké. Ale za ty roky už jsem to v sobě nějak ztruchlila a jdu dál,“ svěřila se Heidi pro Aha! pro ženy.

A aby toho nebylo málo, dokonce je otevřená i novému vztahu! „Ale jo. Ničemu se nebráním, ale zase to nechci lámat přes koleno. Nejsem ve fázi, že bych někoho urputně hledala. Když si mě někdo najde a přeskočí jiskra, ráda do toho půjdu,“ dodala na závěr zpěvačka, kterou už samota očividně omrzela.

Heidi Janků už má napečeno: Bohužel to nevypadá vůbec hezky...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
19. 6. 2022 • 12:56

Zdravím Heidi,jdi do toho a nebraň se,může to být i špatný pokus,ale i ten Tě pošle dál.Byla jsi pro svého manžela velmi dobrou oporou a ženou jakou jistě potřeboval.Můžeš si teď vybrat svoji další cestu.Ten kdo Ti fandí,Ti přeje jen to a všechno dobré.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.