Spadla klec! Miluna ze Slunce seno ostrouhá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Spadla klec! Miluna ze Slunce, seno ostrouhá

Petra Pyšová, intrikánka Miluna ze Slunce, seno...
Petra Pyšová, intrikánka Miluna ze Slunce, seno... (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, TV Nova)

S manželem, který býval vlivným členem ODS, si postavila luxusní sídlo ve Špindlu. Teď to ale vypadá, že o všechno přijde. Úřad ve Vrchlabí nařídil stavbu odstranit. Stavba prý nekoresponduje s povolením. 

„Byly shledány důvody pro zahájení řízení o odstranění stavby. Stavba byla postavena v rozporu s vydanými povoleními,“ vyjádřila se šéfová stavebního úřadu ve Vrchlabí Hana Vondrušková deníku Právo. Podle územního plánu taková budova stát na pozemku manžela Petry Pyšové, alias Miluny, stát nesmí.

„Pozemek s předmětnou stavbou leží na ploše určené pro občanské vybavení, kde stavba pro rodinnou rekreaci není přípustná,“ stojí v oznámení o zahájení řízení. Stavba překročila počet stanovených podlaží, nejsou též dodrženy vzdálenosti od hranice sousedního pozemku, stavba neodpovídá ani půdorysem. 

Miluna ze Slunce, seno: Zranění na natáčení! A rivalita s Blaženou i ve skutečnosti!

 



Přečtěte si
AHel
22. 3. 2022 • 19:11

.. že papaláši, bývalí tuzexoví veksláci, zkorumpovaní advokáti a ruští a ukrajinští oligarchové si stavějí sídla v národních parcích, v Šáreckém údolí nebo v Troji, tak těm se nic nestane. To buď někomu šlápli na kuří oko nebo sídlo bylo moc okaté, člověk u koryta by neměl alespoň mlaskat, zlaté pravidlo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.