Hvězda Slunce, seno v maléru: Před soudem za krádež kvůli závislosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Slunce, seno v maléru: KRADLA, ABY ...

Slunce, seno, erotika
Slunce, seno, erotika (Foto: Michal Fairaizl, archiv)

Mohla patřit mezi známé dětské herecké hvězdy a vyšlapat si cestičku ke slibné filmové kariéře. Místo toho se Markéta Nemravová, která v útlém věku zazářila v oblíbené trilogii Zdeňka Trošky, dala na cestu zločinu.

Jihočeské Hoštice ji přeci jen proslavily, nikoli však jako herečku, nýbrž jako finanční podvodnici. Podle informací webu tn.nova.cz pracovala Markéta Nemravová v Hošticích jako účetní, o poctivé práci ale nemůže být řeč. Obec připravila o 2,5 milionu korun. Stejným způsobem měla vytunelovat 1,3 milionu z Hrádku u Sušice, kde též spravovala finance. Peníze poté využila na hazardní on-line hry. Stát tedy nedosáhne na částku čtvrt milionu korun, která je na hráčském účtu uložena.

Filmové chyby v notoricky známé komedii Slunce, seno, jahody

Video se připravuje ...

Jak napsal Plzeňský deník, Nemravovou ve středu čekal soud. „Dnes proběhlo hlavní líčení,“ potvrdil informaci výše zmíněnému webu hoštický starosta Miroslav Tománek. Původně mohla Nemravová odejít až s osmiletým trestem, ten jí nakonec byl snížen vzhledem ke skutečnosti, že po celou dobu vyšetřování spolupracovala a vinu nezapírala. Soud tak rozhodl o třicetiměsíčním trestu, který bude odložen na zkušební dobu tří let. Rozsudek je nepravomocný.

18 let od smrti Heleny Růžičkové: K herectví od zubní asistentky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Robert Sál
23. 11. 2022 • 09:49

Něco na tom, že jméno člověka ovlivňuje jeho chování asi je. Inu paní Nemravová, se neudržela dobrých mravů a slušného chování.

haknela
20. 11. 2022 • 20:14

Byla jen dítě a kompars, nechápu proč to řešíte přes slavnou trilogii. Neznáte, nevíte, hlavně že soudíte a špiníte.

Alva
20. 11. 2022 • 10:35

Vůbec nevim, o koho jde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.