Jak žije Miluna ze Slunce, seno? Topí se v penězích díky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak žije Miluna ze Slunce, seno? Topí se v penězích díky...

Petra Pyšová alias Miluna
Petra Pyšová alias Miluna (Blesk)

Zatímco v dnes již kultovní trilogii Zdeňka Trošky představitelka Miluny Petra Pyšová (51) souboj o největšího samce z vesnice prohrála, v osobním životě je to úplně jinak. Dokonce se dostala ještě do mnohem vyšších sfér…

Půvabná, i když lehce přízemní Miluna v Troškově trilogii Blaženě Vencu nakonec neukradla, ani nemusela svoje štěstí hledat u pochybného italského playboye. Ona se totiž dokázala provdat opravdu dobře!

Jejím skutečným mužem je totiž vlivný manažer ČEZu Vladimír Schmalz. Ten jí podle webu Expres.cz dokázal zahrnout penězi a dostat skutečně do vysokých kruhů. Díky němu si tak filmová Miluna dopomohla k životu jako v bavlnce. Že by byla přímočará zlatokopka se jí ale prý vyčítat nedá. Vystudovala totiž žurnalistiku a chtěla se věnovat novinařině. Jenže platy v médiích mají své limity a ona nakonec potkala Schmalze.

Ani potom se údajně nestala marnotratnou paničkou ve zlaté kleci. I když zřejmě doma nemusí drhnout podlahy a servírovat teplé jídlo 3x denně, práci chtěla mít vždycky svou. Svého času pracovala v bance, později zastávala manažerskou pozici v ČSA. Ani sama se zkrátka neztratí, i když s finančním polštářem, který zajistí její protějšek, se rozhodně usíná lépe.

Na natáčení trilogie vzpomíná Zdeněk Troška: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.