Veronika Žilková (60): Oznámený rozvod střídá strach o syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Zničená Žilková (60): Oznámený rozvod střídá strach o syna!

Syn Žilkové Cyril Navrátil
Syn Žilkové Cyril Navrátil (Foto Aha! – Robert Klejch, ČT)

Jako by nestačilo, že Veronice Žilkové (60) krachuje manželství s Martinem Stropnickým (65). Po zdrcujícím e-mailu od manžela se herečka ještě dozvěděla, že její syn Cyril Navrátil (32) z druhého manželství zřejmě prodělal infarkt! Zdravotní problémy jej pronásledují od narození.

Ještě se ani nestihla oklepat ze zprávy, ve které jí manžel velvyslanec oznámil prostřednictvím e-mailu, že v jejich vztahu nevidí budoucnost, když ji zasáhla další těžká zpráva. Její nejstarší syn Cyril prodělal infarkt. Podle informací webu TN.cz měl být minulou středu dopoledne hospitalizován v Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM).

Veronika Žilková slavila 60: Dostala knihu a dvě děti!

Video se připravuje ...

Vrozená vada

„Cyril se narodil s těžkou srdeční vadou a před dvěma lety měl těžkou operaci srdce. Pak prodělal covid, teď zjistili, že měl asi infarkt,“ uvedla Žilková. Její syn bojoval o život už jako miminko, narodil se totiž s brániční kýlou. V roce 2017 mu pak byla zjištěna při rutinní kontrole u lékaře další vrozená srdeční vada, která také mohla pro mladého muže mít fatální následky.

Šlo mu o život

„Když se Cyril narodil, řešily se úplně jiné věci. Jak jistě víte, narodil se s vrozenou brániční kýlou a šlo mu o život. Takže šlo v první řadě o to, aby dýchal,“ řekla už dříve deníku Aha! Žilková.

Petr Macek sepsal vzpomínky Veroniky Žilkové: Odbourala veškerá tabu a řekla skoro vše!

Video se připravuje ...

Melichar zemřel 198 dní po porodu

S brániční kýlou se v roce 2007 narodil také další hereččin syn – Melichar, jehož otcem byl Stropnický. Tomu ale lékaři i přes veškerou snahu pomoci nedokázali a chlapeček po 198 dnech zemřel. O jeho těžkém boji o život Žilková promluvila i ve své životopisné knize Dělte dvěma. Je jasné, že oblíbená herečka neprožívá šťastné dny, a navíc se opět strachuje o svého syna.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.