Vojnar hodil Gottovou přes palubu: Tohle Domču zabolí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Vojnar hodil Gottovou přes palubu: Tohle Domču zabolí

Dominika Gottová natáčí rozhovor společně s Petrem Vojnarem.
Dominika Gottová natáčí rozhovor společně s Petrem Vojnarem. (CNC - Marek Pátek)

Na písni, kterou nazpíval Gabriel Grillotti a v níž recitovala Dominika Gottová (48), se jako výkonný producent a textař podílel i moderátor Petr Vojnar (45). Byla to podle jeho slov Dominičina první a poslední hudební vlaštovka, nebo tato trojice plánuje v budoucnu znovu spojit síly?

Jakmile byla skladba představena, Dominika si užila moment slávy a frnkla zpět do Finska. Mnozí tak usoudili, že jak rychle spolupráce vznikla, stejně tak rychle i zanikla. Že ale není všem dnům konec, nyní naznačil její kamarád Petr Vojnar. „Řekli jsme si, že vyhodnotíme, jak to fungovalo, jak se nám to povedlo. Zatím to jde, jak jsme si to představovali. Nic není na stole, ale také jsme si neřekli, že už ne,“ sdělil moderátor webu Super.cz.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

Od nejstarší dcery Karla Gotta se dá čekat ledacos, že by však i ona měla svůj hudební počin, napadlo v jejím případě málokoho. Reakce na Dominičinu prvotinu byly různorodé, a tak nebylo jasné, zda v hudebním průmyslu vydrží. Další spolupráci se ale údajně ani Dominika, ani Vojnar nebrání. „Řekněme si upřímně, že vždycky je to spíš o tom, co než s kým. Takže když najdeme téma, tak třeba zase s tou Dominikou," uvedl Petr Vojnar.

Velkým tématem v rámci spolupráce bylo i finanční ohodnocení. Dominice se tento rychlopobyt v Česku náramně vyplatil. Podle Vojnara se ovšem nejedná o závratné částky, které by v hudebním průmyslu nebyly běžné.

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...

„Nestálo to víc než kterékoli jiné projekty. Já jsem viděl spoustu čísel, kolik za to měl kdo dostat, ale je to normální umělecká smlouva. Já jsem za svoji první desku před dvaceti lety dostal milion, tak mi nepřijde, že teď, když to stojí pár desítek nebo set tisíc, myslím globálně ten projekt, to byly nějaké horentní sumy,“ vysvětlil Vojnar s tím, že jeho momenty hudební slávy s kapelou T-Boyz byly velkolepější. „Já byl tehdy dražší, asi do mě vkládali větší naděje. Ne, tehdy to bylo finančně úplně jiné. Dnes už nejsou ani takové náklady na výrobu,“ dodal Petr Vojnar.



Přečtěte si
sairait
5. 3. 2022 • 07:34

vrána k vráně sedá

-bello-
4. 3. 2022 • 17:55

kinki
-------
hele, kroť se !

kinki
4. 3. 2022 • 13:26

Vyzierka Vojnar, a utiect? Na to je prilis lakomy, aby utiekol. Peniaze nesmrdia. Ja sa len divim, kto toho smradocha pretlacil do TV.

borka30
4. 3. 2022 • 12:53

Vojnare, utíkejte od ní. Zachovejte si svou tvář a odmítejte další spolupráce s touto osobou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.