Gottová žadonící o práci na ambasádě: TVRDĚ NARAZILA U VOJTĚCHA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Gottová žadonící o práci na ambasádě: TVRDĚ NARAZILA U VOJTĚCHA!

Nečekané spojení: Dominika Gottová a Adam Vojtěch
Nečekané spojení: Dominika Gottová a Adam Vojtěch (Archiv Blesku)

Plán Dominiky Gottové (48) nabídnout své zkušenosti s produkcí kulturních akcí a koncertů novému velvyslanci ve Finsku, Adamu Vojtěchovi (35), zkrachoval. Poté, co se bývalý ministr zdravotnictví v polovině února přesunul do Helsinek, přečetla si od něj nejstarší dcera Karla Gotta (†80) nepříjemnou zprávu.

Věřila, že jejich komunikace bude mít pozitivní výsledek, když už se s Vojtěchem znali z doby, kdy Dominika v Česku pracovala jako produkční v rádiu a byla s ním často v kontaktu. Ale spletla se. „Pan Vojtěch mi napsal, že momentálně není na ambasádě žádná volná pozice, že není možnost se mnou nyní navázat spolupráci,“ sdělila včera Aha! Gottová s tím, že s novým velvyslancem ráda zůstane v kontaktu, kdyby se náhodou situace změnila.

Stále bez práce

Sám Vojtěch na náš dotaz do uzávěrky tohoto vydání nereagoval. Každopádně Dominika musí v hledání nové práce znovu zabrat. „V security agentuře jsem sice na konci roku udělala zkoušky, ale zatím pro mne nemají volné místo ve svých objektech, kterým poskytují zaměstnance. Takže pořád čekám a do toho se snažím hledat i dál,“ dodala k tomu Dominika, jež má problémy ve Finsku najít práci už od loňského května, kdy se do země zpět za svým manželem, muzikantem Timem Tolkkim (55), přistěhovala.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

Vyjádřilo se i ministerstvo

K informacím o tom, že by Dominika Gottová ráda pracovala pro českou ambasádu v Helsinkách, se vyjádřilo i samotné ministerstvo zahraničí. „S paní Gottovou žádná komunikace ohledně jejího pracovního uplatnění na Velvyslanectví ČR v Helsinkách neprobíhá. Žádná pracovní pozice na tomto zastupitelském úřadě není ani k dispozici,“ oznámila Aha! mluvčí Lenka Do.

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janapi
2. 3. 2022 • 08:39

Tak a nyní naběhne na Vojtěcha Timo ..... že tam jeho žena mohla u vchodu alespoň zpívat hymnu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.