Žilkové domluva se Stropnickým: To té holce nemůžu udělat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žilkové domluva se Stropnickým: To té holce nemůžu udělat!

Stropnický rozhodnutí manželky jistě pochopí.
Stropnický rozhodnutí manželky jistě pochopí. (Blesk: Jakub Poláček/Archiv Blesku)

Herečka se s manželem neviděla naživo od Vánoc. A letět za ním do Izraele, kde pracuje Martin Stropnický (65) jako velvyslanec, Veronika Žilková aktuálně nehodlá. Raději se prý bude starat o dceru Kordulu (16)!

„Je mi to líto, protože na podzim mi propadly dvě letenky, kdy jsem za ním plánovala letět, ale přes noc se změnily vstupní podmínky do Izraele,“ hájila se Veronika Žilková (60) v pořadu Showtime. Dcera Kordula navíc chodí na střední školu jezdectví a dostihového sportu do Chuchle, kam ji herečka každý den vozí.

Veronika Žilková slavila 60: Dostala knihu a dvě děti!

Video se připravuje ...

„Je to dáno tou dcerou, které není osmnáct, je ve druhém ročníku, takže potřebuje mámu. Když už jsme si ji pořídili tak na stará kolena, tak jí to musím vynahradit. Domluvili jsme s manželem, že teď já budu za pečující matku, protože jsem vždycky byla matka, co jen tak děti pofackovala a letěla na plac. Abych se sebrala a odjela na dva měsíce do Izraele, to té holce nemůžu udělat,“ doslova prohlásila Žilková na Primě.

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.