Šafářová prozradila pohlaví miminka: BUDE TO… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Šafářová prozradila pohlaví miminka: BUDE TO…

Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová a dcera Leontýnka
Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová a dcera Leontýnka (Foto Instagram)

Na Štědrý den Lucie Šafářová (35) oznámila na sociálních sítích radostnou novinu. S manželem Tomášem Plekancem (39) čekají miminko. Bývalá tenistka teď prozradila, jestli se dočkají holčičky, nebo chlapečka.

Lucie s Tomášem si další dítě přáli, ale že by to plánovali, to se úplně říct nedá. „Miminko jsme určitě chtěli, ale miminko moc naplánovat nejde,“ svěřila se Šafářová webu Super.cz. Pohlaví děťátka už rodiče vědí a jsou nadšení. „Bude to chlapeček a Býk. Jméno ještě nevíme, to se teprve řeší,“ prozradila Lucie, která by měla syna přivést na svět v květnu.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

Blondýnka si začátky těhotenství zrovna neužívala, protože si prošla ošklivými nevolnostmi. „Čtyři děti stačí. Už nechci být nikdy těhotná,“ dodala se smíchem bývalá tenistka. Plekanec má z předchozího manželství s Lucií Vondráčkovou syny Matyáše a Adama, s Šafářovou potom ještě dceru Leontýnku.

Šafářová převzala ocenění po Vondráčkové. A Špaček o boji s rakovinou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
9. 2. 2022 • 16:45

Tatík je tedy snaživý.

Huga
7. 2. 2022 • 20:28

Hlavně ať se chlapeček povede? Ty jedna zlá pokrytecká undo, jsi jak nějaká sudička, co záštiplně strká svůj hnusný rypák do kolíbky. Nejradši bys je všechny uřkla. Oni jsou šťastní a hlupačky z fanklubu jsou jim úplně buřt, ale tobě, kravičce níže a dalším, to úplně rozežírá vnitřnosti. Dibel furt sám, žádný fešák (nebo i klidně šereda, hlavně ať má prachy) na obzoru, to frustruje, co, chuděry?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.