Jednička nároďáku pro MS Vejmelka: Dámy, je volný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jednička nároďáku pro MS Vejmelka: Dámy, je volný

K. Vejmelka
K. Vejmelka (Foto Profimedia.cz, Aha! – M. Sekanina, Twitter, Instagram)

Pryč jsou doby, kdy v brankovišti české reprezentace chytal lamač dívčích srdcí Ondřej Pavelec (34). Nároďák má teď jeho nástupce – Karla Vejmelku (25)!

Gólman Arizony se přihlásil, že by se rád na mistrovství světa ukázal. A očekává se, že z něj ve Finsku (MS startuje 13. května) bude jasná jednička! „Karel má za sebou vynikající sezonu a věříme, že mistrovství odehraje v podobném stylu. Brankářů v NHL máme hodně, ale on je jeden z mála jedničkou, což přesně potřebujeme!“ kývá generální manažer nároďáku Petr Nedvěd. Vejmelka má v nejhorším týmu Západní konference parádní čísla. Jen 2,7 obdržených gólů na zápas a úspěšnost zákroků těsně pod 90 procent. Ovšem Karel je skvělá partie i mimo led!

Fanynky jistě ocení jeho vypracovanou, 193 cm vysokou postavu. A také »sexy mozek«, vždyť před odchodem do zámoří složil státnice na Masarykově univerzitě, a může se tak chlubit titulem vysokoškoláka! „Bylo to náročné, ale když se chce, tak jde všechno. Musíte si za tím prostě jít,“ povídá cílevědomý gólman. V knížkách ale už neleží, to si spíš vyrazí na do mořských vln na surfu nebo si zabrnká na kytaru. „Také mám nově motorku, která mě hodně chytla,“ mrká Vejmelka, jenž je ale překvapivě svobodný. Tak co dámy, která z vás by se chtěla projet na jeho mašině?

Sparta - Třinec: Hotovo! Oceláři slaví mistrovský hattrick

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.