Lucie Křížková sama na dvě děti: Otáčí se, co může! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lucie Křížková sama na dvě děti: Otáčí se, co může!

Lucie Křížková s dětmi Davidem a Lolou.
Lucie Křížková s dětmi Davidem a Lolou. (Instagram)

Modelka a moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková (37) teď neprožívá ty nejjednodušší chvíle. Jejího manžela Davida Křížka (49) zavřeli do vězení kvůli finančním únikům a ona teď zůstala na všechno sama.

S osudem se ale pere statečně. Funguje jako moderátorka pořadu Sama doma, ale to jí bohužel všechny složenky nezaplatí. Začala být proto aktivnější na sociálních sítích, kde propaguje, co se dá.

Depp oznámil návrat do Česka! A Křížkův vzkaz z vězení pro syna školáka

Video se připravuje ...

I když je skoro každý její příspěvek reklama, lidem je to sympatické a podporují ji. Jde vidět, že se Lucka snaží a chce svým dětem zajistit bezstarostný život.

Dokument o Gottovi děsí přátele. A Křížková bez manžela a vážně nemocná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tenerife
6. 3. 2022 • 13:38

No asi na tom paní nebude tak špatně, když na podzim uvedla, že až se manžel vrátí, pojedou na super dovolenou, něco asi mu za nehty zůstalo, teď si hraje na ublíženou, co rodiny těch, které panu Křížkovi svěřily penize....

defakto
6. 3. 2022 • 09:05

... no a co má být , že je na 2 děti sama ? Takových žen je u nás spousta ! Ona zůstane s dětmi sama jen pár let , jiné ženy žijí sami s dětmi skoro celý život.
Neměla si vzít za manžela nefachčenka , který se dostal k penězům podvodem a ted musí za to sedět .

Alva
5. 3. 2022 • 20:17

Vážená, já byla sama s 2 dětmi 2 roky, kdy manžel musel na vojnu, svobodní dostali 5 měsíců, můj manžel ne, protože jsme byli na indexu, nikdo mi z rodiny nepomohl, slovy nikdo, ještě jsem se přestěhovala do většího bytu, začala večerně dále studovat, musela se vrátit do práce, aby byly peníze, zvládla jsem všechno a jsem na to pyšná, a to byla jiná doba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.