Otazníky kolem Bagárové a Muradova: SPROSTÁ BOUDA NA FANOUŠKY? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Otazníky kolem Bagárové a Muradova: SPROSTÁ BOUDA NA FANOUŠKY?

Bagárová po rozchodu s Muradovem
Bagárová po rozchodu s Muradovem (instagram, archiv)

O tom, že je MMA bijec Mach Muradov (31) mistr klamu, není pochyb! Na Vánoce si pěkně pohrál s fanoušky, když záměrně sdílel fotky z pronajatého domu s Bagárovou, jak spí vedle malé dcerky Rumii, aby vyvolal dojem, že je u nich doma vše v naprostém pořádku. Někteří fanoušci jej sice odhalili, neb je Rumi na fotce zjevně menší, to ho ale neodradilo vytáhnout starý vtip znova.

Muradov až nápadně často publikuje videa s malou dcerou a Bagárová (27)se může v komentech usrdíčkovat. To samozřejmě popudilo řadu sledujících, zvlášť, když se začaly objevovat zprávy o jejich velkolepém návratu - a tak se zeptali napřímo.

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

Jasné odpovědi na jasnou otázku se ale nikdo nedočkal. Bagárová opět zachovala dekórum a zaobalila svou odpověď do nicneříkajícího:  „Ruminka je náš smysl života. Oba pro ni dýcháme a uděláme vždy vše pro to, aby byla šťastná a nechybělo jí nic. Tím nemyslím materiálně!“ 

Ačkoli návrat ani jeden z páru nikdy nepotvrdil, tráví spolu více času, než je zdrávo. Zvlášť teď, když má Mach odložený zápas kvůli zranění ruky.

Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.