Krásná žena Vojtka vystavila na obdiv těhotenské bříško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krásná žena Vojtka vystavila na obdiv těhotenské bříško!

Petra Vojtková
Petra Vojtková (Instagram)

Doba těhotenství pro ni byla kouzelná a až teď se rozhodla sdílet pár snímků z té krásné doby. Budou to už dva roky, co manželka Romana Vojtka (49) Petra (35) uviděla dvě čárky na těhotenském testu a teď se svěřila se svými pocity.

Jelikož manželé dlouho tajili, že se jejich rodina bude rozrůstat, Petra měla v mobilu nespočet nevyužitých fotek s těhotenským bříškem. Teď se rozhodla je sdílet se svými fanoušky na sociálních sítích. „Za chvilku to budou 2 roky, co jsem zjistila, že jsem těhotná. Nechcete mi to kolikrát věřit, ale moje těhotenství bylo opravdu krásné. Měla jsem velké štěstí,“ napsala Petra ke svým těhotenským fotkám.

Někdejší královna večírků Štoudková je těhotná! Kila jí změnila k nepoznání

Video se připravuje ...

Popsala taky, že si nakoupila nespočet oblečení ve velikosti XL, ale i v posledním měsíci těhotenství jí to bylo všechno velké. Své příznivce tím pobavila a některé ženy se s ní určitě ztotožnily. Dnes už Petře i manželovi Romanovi dělá radost malý Nathaniel (14 měsíců).

Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
30. 1. 2022 • 14:08

Další nudný článek. Vojtka jsem si přestala vážit, když opustil před porodem svoji půvabnou ženu. To co udělal se hodí tak jedině do filmu a ne do života. Děti z prvního manželství jsou nádherné, sice se snaží tím, že si je bere k sobě vynahradit jeho roli táty, ale prostě chybí v každé chvíli, kdy by si děti přály být s ním. Jeho nynější žena si užívá kompletní rodinky, ale jeho starší děti ho mají jen částečně.

begonie
25. 1. 2022 • 22:31

Už jsem se lekla, že čekají s Vojtkem další

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.