Tajemství je venku: Tereza Ramba porodila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tajemství je venku: Tereza Ramba porodila!

Tereza Ramba
Tereza Ramba  (Instagram)

Pozdě, ale přeci. Soukromí je pro herečku Terezu Rambu (32) prioritou, a tak si radostnou informaci nechala po nějaký čas pro sebe. Světu se ale nakonec pochlubila prostřednictvím sociálních sítí.

„Ahoj kamarádi, my jsme vám chtěli něco říct, Matyáš by vám chtěl něco říct..Ty máš kočár? Já mám taky kočár, máme dva kočáry,“ cituje šťastnou herečku web Super.cz. Manželé jsou vděční za to, že si mohli první dny s miminkem užít bez veškeré pozornosti lidí. „Pro mě je soukromí pro moji rodinu strašně důležité. Jsem ráda, že to všichni respektují. Porod je strašně křehká věc a každá minimálně žena to chápe,“ řekla dříve v rozhovoru pro výše zmíněný web.

Těhotná Tereza Ramba o pohlaví miminka: Doufám, že to někdo nevykecá!

Video se připravuje ...

Sláva šla stranou, herečka se skryla před světem a rozhodnutí, kdy novinu odhalí, tak bylo jen a jen její.  „Děkujeme, že jste počkali, jsme strašně šťastný, spokojený a máme dvě děti, a co bychom k tomu ještě řekli, zdravíme všechny rodiče, kteří ví, že dneska už je to dvě,“ dodala zvesela Tereza Ramba s tím, že pohlaví miminka si ovšem nechala pro sebe. Lidé přeci nemusí vědět vše!

Herečka Tereza Ramba v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.