Lucie Matušová vytočená do běla: Jsou to primitivové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Lucie Matušová vytočená do běla: Jsou to primitivové!

Bohuš Matuš s manželkou Lucií
Bohuš Matuš s manželkou Lucií (archiv Blesku)

Sama vysoký věkový rozdíl mezi ní a manželem, zpěvákem Bohušem Matušem (48), nevnímá. O to více se ale Lucie Matušové (18) dotýkají hanlivé komentáře lidí, kteří jejich manželství shazují na sociálních sítích. Jak se mladičká manželka muzikálového zpěváka smiřuje s nekompromisní kritikou?

Když se teenagerka Lucie Palkaninová začala ve svých patnácti letech objevovat po boku o téměř třicet let staršího zpěváka, mnozí si ťukali na čelo a málokdo očekával, že se jedná o něco víc než románek se slavným zpěvákem, jenž chtěl podle nich vedle okaté školačky omládnout. Láska je ovšem mocná čarodějka a zamilovaní lidé jsou v takovou chvíli vůči nepřejícímu okolí slepí a hluší. Realitě v podobě haterů, které tento vztah pobouřil, ale nakonec neunikli.

Matuše zaměstná Fantom, Lucince zpívat zakázal!

Video se připravuje ...

„S hloupými komentáři se setkávám neustále, ale pro mě to jsou primitivní lidé, kteří se doma nudí. Nejsme první ani poslední s větším věkovým rozdílem a nechápu, že to pořád někoho baví řešit," prozradila Lucie portálu ŽivotvČesku. Středem pozornosti je už čtyři roky, několikrát plnila titulní strany mnoha tištěných novin i internetových portálů, na což si pomalu, avšak neochotně zvykla. „Ze začátku mi to hodně vadilo, nechápala jsem, co je komu do toho. Nemohla jsem skousnout hlavně lživé články, teď už jsem si zvykla, že to jiné nebude a neřeším to, pokud to tedy není přes čáru," vysvětlila Lucie.

Bohuš Matuš: Lucinka prozradila, kdy se narodí druhé dítě!

Video se připravuje ...

Nyní je pyšnou maminkou roční dcerky Natálky a netají se tím, že by jí dříve či později chtěla pořídit sourozence. Kvůli brzkému založení rodiny byla však nucena odložit dokončení středoškolského vzdělání. Hlavu ale nevěší. „Všechno se dá zvládnout i s dítětem," prohlásila rozhodně. Velkou oporu má pochopitelně v Bohušovi, který se své ženě snaží ve všem pomáhat.



Přečtěte si
ptacek5
11. 4. 2022 • 11:07

Ježiši, co řešíte, před pár lety to bylo normální, že se holky vdávaly a rodily na střední škole. Já mám dvě spolužačky, které si děti pořídily v 17 a 19, přerušily školu, pak si ji dodělaly. Co je koho po tom, kdy a s kým mají dítě.

blamal
11. 4. 2022 • 03:43

Byla nucena odlozit dokonceni stredni skoly kvuli decku? No, na konkurzy cas ma…je to arogantni, nedospela pubertacka. Chudak to maly decko..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.