Stěr jak hrom: Nečekaný vzkaz Šebrleho (nejen) manželce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Stěr jak hrom: Nečekaný vzkaz Šebrleho (nejen) manželce

Roman Šebrle si užíval ve Špindlu
Roman Šebrle si užíval ve Špindlu (archiv Blesku)

Jak řekl, tak činí. Po vyjádření moderátora Romana Šebrleho (47), že je jeho manželství dlouhodobě, nenávratně v troskách se statečně vrhnul do života mládence, jež nabyl opět svobody. 

V jeho novém životním schématu nechybí ženy, víno ani zpěv a média už si náklonnosti k děvčatům začala všímat. Po silvestrovském veselí, kdy se bývalý desetibojař Roman Šebrle bez váhání přisál k pohledné blondýnce a ještě se u toho nechal vyfotit paparazi deníku Blesk, však všem vytřel zrak svým prohlášením. 

Šebrle mluví o rozvodu, manželka to popírá. A Krampol se loučil se životem

Video se připravuje ...

„Mám snad sedět doma v bačkorách?“ okomentoval bez skrupulí své silvestrovské řádění Blesku. To patrně vyrazilo dech i jeho stále ještě manželce Evě. Ta dokonce nedávno podle Expresu prohlásila: „Nerozvádíme se, jsme ve společné domácnosti a jsme v pohodě. Nic podepsaného nemáme, všude se píše, že ano, ale není to tak. Zatím se nerozvádíme, řešíme různé jiné věci." Kdo a jakou hru tady hraje, je oříšek. Jedno je ale jisté - vidina klidného rozvodu se začíná rozpíjet!

Hrozí exmilence Felixe problémy s finančákem? A hříšná noc Šebrleho

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
st.rec
9. 1. 2022 • 18:31

Skvěle to pisálci plesku dovedou, škoda že nedokážou určit rod, vzor a pád.Fakt nevím podle kterého vzoru je 'ŠebrleHO'.

amej
8. 1. 2022 • 21:36

To bylo jasné od začátku

mbmb
8. 1. 2022 • 16:36

Románku S. Neměli té pouštět z retezu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.