Eva Čížkovská v očekávání! Vždycky jsem chtěla mít velkou rodinu, říká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Čížkovská v očekávání! Vždycky jsem chtěla mít velkou rodinu, říká

Eva Čížkovská se těší na miminko
Eva Čížkovská se těší na miminko (herminapress.cz)

Stále sexy Eva Čížkovská (56) se těší na novou roli! Už brzy se stane babičkou. Spolu s dcerou Adélou Jelínkovou (25) se herečka, kterou proslavila role striptérky Ály ve filmu Discopříběh 2, vypravila koupit kočárek. A vybrala k němu hodně zvláštní zimní výbavu.

Eva Čížkovská chodí venčit pejska kolem obchodu, kde si vyhlédla sportovně laděný kočárek, který se bude hodit pro kluka, protože už ví, že do rodiny přibude chlapeček. Vybrané jméno zatím zůstává až do přelomu února a března, kdy se narodí, tajemstvím.

Eva Čížkovská s odvážným výstřihem: Proč její tělo stárne pomaleji?

Video se připravuje ...

Moc se na babičkovství těším. Věk na to mám a vnoučata si chci užít v době, kdy na to mám sílu. Těhotenství dcery s ní prožívám, probíráme všechno, kontroly, ultrazvuky,“ svěřila se herečka. Zatímco výbavička už vyžehlená čeká ve skříni, přišla řada na kočárek, který si definitivně v obchodu vybrala i nastávající maminka Adéla. Je velmi praktický a vhodný především na cesty, protože k němu patří kromě klasické autosedačky také lyže, jimiž lze nahradit kolečka. „Mladí totiž jezdí na snowboardu a já zase lyžuji, tak jsem toužila po kočárku, se kterým si perfektně užijeme i pobyt na horách,“ vysvětluje Čížkovská.

A doufá, že supermoderní vozítko budou dědit i další sourozenci. „Vždycky jsem chtěla mít hodně velkou rodinu, protože děti jsou pro mne hlavním smyslem života,“ dodala. Starší syn David (29) se sice ještě na založení rodiny nechystá, ale sportovně zaměřená herečka a tanečnice doufá, že si zatím vše vynahradí právě s dcerou Adélou: „Svoje děti jsem hlavně vychovávala, ale teď si mohu dovolit začít vnoučata rozmazlovat!“

Eva Čížkovská po odchodu z Modrého kódu: Radikální změna!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adinaha
4. 1. 2022 • 10:26

Pár fotek s kočárkem a mají ho za hubičku - možná i zadarmo. Jaká to náhoda, že když jdou koupit kočárek, zrovna tam jsou fotografové a novináři. Tyhle rádoby celebrity jsou pěkně vyčůrané, ostatní maminky si musí všechno hezky zacálovat. To není závist, jen pěkná nespravedlnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.