Slováček zdrhnul! Dáda sama jen s kočkou a psem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slováček zdrhnul! Dáda sama jen s kočkou a psem

Slováček strávil Silvestra bez Dády.
Slováček strávil Silvestra bez Dády. (Karel Kopáč, Tonda Tran, archiv)

Co se vztahů týče, málokdo si za rokem 2021 přeje udělat tak tlustou čáru jako skladatel a saxofonista Felix Slováček (78). A možná proto se rozhodl strávit poslední den v roce pouze se svými dětmi na chalupě.

Před Vánoci se chtěl Felix Slováček uskromnit, a to především finančně vzhledem ke covidové situaci. Ani své manželce Dádě Patrasové, ani bývalé přítelkyni Lucii Gelemové něchtěl kupovat luxusní dary. Nakonec se však musel uskromnit i se svými plány. Když fotografové Blesku zachytili malířku po boku nového muže, Felixe to velmi ranilo, což dal velmi rázně najevo. Vzápětí však svých ostrých slov na účet umělkyně litoval. A plány na vánoční svátky se rozpustily.

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video se připravuje ...

Ačkoli v posledních dnech loňského roku navštěvoval vilu, kterou obývá manželka Dagmar Patrasová, společně Nový rok neoslavili. Silvestr se rozhodl strávit daleko od svých osudových žen a míst s nimi spojených. "Já a děti jsme večer trávili na chalupě, ale manželka zůstala v Praze s kočkou a se psem. Byl to pohodový večer," sdělil Slováček webu ŽivotvČesku.cz s tím, že by se nyní rád věnoval své manželce, kterou po sedm let kvůli vztahu s mladší ženou zanedbával. Zda Dádinou společností nebudou i nadále jen domácí mazlíčci, ukáže až čas. 

Brzobohatý s novou ženou! A Felix otočil, s Dádou žít nebude

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
10. 1. 2022 • 11:20

Plesnivý dědek si už vybírat nemůže...jaképak vztahy s ex v jeho věku. Může být rád, že stojí nohama na zemi.

adeso
4. 1. 2022 • 15:56

mám ten samý názor. Je to hloupá ženská a zvláštní je že teď někde psali, že tohle udržování vztahů s ex není normální a hlavně je to vyděračství. Navíc se koza chlubí věcma o kterých normální lidi mlčí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.