Dáda v roli kata! Ponížila Felixe před celým národem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dáda v roli kata! Ponížila Felixe před celým národem

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan a M. Pátek )

Válka pokračuje. Teď si pro změnu pustila pusu na špacír zpěvačka Dáda Patrasová (65). Ta se veřejně pustila do své sokyně Lucie Gelemové (38) a zároveň shodila i svého manžela Felixe Slováčka (78). Takhle se zabíjejí dvě mouchy jednou ranou!

Dáda Patrasová (65) prozradila médiím něco, co mělo možná zůstat jen mezi Felixem (78) a jeho milenkou Lucií (38). Nastínila totiž, jak vypadal jejich sexuální život. „On s ní nespal. To vím jistě, to můžu garantovat. Vím o tom své, ale manžela nebudu úplně shazovat. Řekněme jen, že je tu menší problém s jeho zdravím a věkem. A ten už byl v době, kdy se poznali,“ prozradila Patrasová pro web extra.cz.

Felix Slováček (78) bez Dády i milenky Gelemové jako kůl v plotě! S kým stráví Vánoce?

Video se připravuje ...

A to zdaleka není všechno. Dáda také zkritizovala nejen Lucčinu postavu a obličej, ale taky charakter. „Bere si mě do úst už sedm let. Nevím, co s ní je, kde bere tu drzost. Narvat se do čtyřicet let trvajícího manželství a chovat se takhle, to mám dost. Doslova se vpelešila,“ dodala zpěvačka, která toho už má plné zuby. Otázkou je, jakou pikantnost si teď Lucie s Felixem připraví do protiútoku.

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 12. 2021 • 01:31

14TONY
------
Jako další properu drbnu 14TONY!

-bello-
23. 12. 2021 • 11:43

Jak Slováček, tak Gelemová ať tu Patrasovou už nemučí!
Děděk je impotentní už dlouho, je osamělý , nemá práci , hledá zábavný život, za sebou nechal brázdu věčných nevěr , který musela ustávat Patrasová i děti, když byly malé a i nyní .Patrasová držela rodinu / nesmyslně ho milovala , i když si odskakoval / , on se jako debil plazí zpátky ke Gelemové a být já á jeho dítětem, seřvala bych ho, ať už zmlkne a nechá mámu na pokoji. a že o Patrasové na plné pecky řekl jen to, že je štět-ka a tou prostě zůstane! Vydržovaná Gelemová, která neumí peracovat, nic nepobírá, a mallířkou je asi tak, že válečkem a zdi to co ona zmákne malíř pokojů. Patrasovou nemám a nikdy jsem ráda neměla.Ale fandím jí, nikoli bulvární dvojce Gelemka - Slováček!!

adeso
22. 12. 2021 • 12:54

chuděrko, jsem zvědavý jak budeš vypada ty , obludo neomylná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.