Smutné přiznání Žilkové: Rodinný svár ukončila až smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smutné přiznání Žilkové: Rodinný svár ukončila až smrt!

Tatínek Veroniky nebyl z Martina Stropnického příliš nadšený...
Tatínek Veroniky nebyl z Martina Stropnického příliš nadšený... (Blesk: Jakub Poláček/Archiv Blesku)

Když se herečka Veronika Žilková (60) poprvé ukázala před svými rodiči s partnerem Martinem Stropnickým (64), reakce tatínka byly rozporuplné. Jak toto setkání probíhalo zveřejnila ve své knize Dělte dvěma.

Jak už to u rodičů bývá, své děti si přejí svěřit do těch nejlepších možných rukou. Jinak tomu nebylo ani u tatínka Veroniky Žilkové. Jenomže jeho představy o ideálním partnerovi milované dcery se v realitu tak úplně neproměnily.

Veronika Žilková slavila 60: Dostala knihu a dvě děti!

Video se připravuje ...

„Martin kouřil a táta řekl, že kouří jen slaboši. Tátovi také vadilo, že byl ve Vatikánu a rozvedl se. A že sice má rytířský řád od papeže, ale nevěří v Boha. A taky vycítil, že s ním nebudu úplně v bavlnce. Táta hledal pro svoji holčičku, stejně jako já pro Agátu, někoho, kdo ji bude mít hodně rád. Z Martina cítil, že na prvním místě bude mít Martin vždy sám sebe. Poznal to, protože otec byl úplně stejně sebestředný,“ vypráví Veronika Žilková.

Začal tedy boj dvou velkých osobností. Na rodinných sešlostech byla jejich rivalita okamžitě znát. „Martin byl pro něho první vážný soupeř. Prožili jsme společné Vánoce, kdy jsme s dětmi hráli koledy, a Martin nás doprovázel na kytaru. Když dohrál, tak se zeptal: ‚Tak co, pane profesore, dobrý?‘ A táta odpověděl: ‚Ano, ale ne od vás. Vy jste rytmicky utíkal a neznáte noty.‘ S tátou nebyl jednoduchý souboj,“ cituje herečku web ženy.iprima.cz.

Petr Macek sepsal vzpomínky Veroniky Žilkové: Odbourala veškerá tabu a řekla skoro vše!

Video se připravuje ...

Ani skon hereččina tatínka Stropnického neobměkčil. Dokonce nedorazil na jeho pohřeb. Veronika na toto období nevzpomíná v nejlepším. Tehdy se totiž sešlo více nešťastných událostí najednou. „Měl generálku v divadle. Martin často dává přednost práci před rodinou. Tehdy vedle mě stál nečekaně jeho syn Matěj. Já byla v osmém měsíci těhotenství s Melicharem, o které jsem věděla, že bude nemocný. Nebyla to lehká chvíle," přiznala otevřeně Veronika Žilková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.