Měsíc po smrti Mira Žbirky: VDOVU OPOUŠTÍ SYN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Měsíc po smrti Mira Žbirky: VDOVU OPOUŠTÍ SYN!

Vdova po Mekym Žbirkovi: Opouští ji syn David!
Vdova po Mekym Žbirkovi: Opouští ji syn David! (Marel Pátek/Facebook)

I po smrti Mekyho Žbirky (†69) musí jít život dál! Jeho syn, který se potatil a hudbě věnuje vše, opouští svou maminku Katku (54) a vyráží na turné po Americe. David Žbirka (26) platí totiž za skvělého bubeníka!

Meky Žbirka vychoval svého nástupce a z jeho syna Davida se stal skvělý hudebník, který patří mezi vyhledávané bubeníky dokonce i za velkou louží! Musel proto nechat oschnout slzy smutku a vyráží doprovázet amerického umělce Golf Alpha Bravo.

Gombitová zkolabovala kvůli Žbirkovi. A Felix plánuje útěk před Dádou a Lucií

Video se připravuje ...

USA Tour

Mladý hudebník tak dostane možnost zahrát si v New Yorku, San Diegu či Los Angeles. „V prosinci budu mlátit do bubnů pro americké kámoše,“ potvrdil informaci Aha! sám David na svých facebookových stránkách. Podle všeho by se měl před Vánocemi zase vrátit domů k mamince Katce, která bude letos prožívat jedny z nejtěžších svátků.

Práce doma!

Zahálet však nebude ani po návratu. Už v lednu má totiž vyjít singl, který jeho otec nestihl dokončit, a na jaře pak celá deska. Na starost to dostal David, který má k dispozici Mekyho muzikanty a také londýnské studio Abbey Road, kde nahrávali legendární Beatles a jeho otec ho také s oblibou využíval.

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

Otec ho inspiroval!

„Nikdo mě v životě neinspiroval víc než on. Skutečná legenda, v každém slova smyslu. Nelze slovy popsat, jak moc mi bude chybět. Navždy tě budu milovat. Odpočívej v pokoji,“ napsal mladý Žbirka, který sice žil dlouhodobě v Londýně, kde studoval, se svým otcem měl ale velmi blízký vztah.



Přečtěte si
mbmb
5. 12. 2021 • 05:51

A máma ať si poradí jak umí. To není chlap, ale děcko ,které si jde za svým i přes mrtvoly.
Rozmazlený s velkým ego

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.