Čára přes rozpočet Soukalové: ZÁKAZ LÉKAŘŮ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Čára přes rozpočet Soukalové: ZÁKAZ LÉKAŘŮ

Ráda by sportovala, ale zatím se na to lékaři netváří
Ráda by sportovala, ale zatím se na to lékaři netváří (reprofoto CNN Prima NEWS)

Tak to nečekala! Poté, co už se situace kolem malé Izabely uklidnila, přichází další rána za zátylek. Bývalá biatlonistka už se celá natěšená viděla ve sportovním. Lékaři ale řekli rezolutní NE!

Po pohybu lační, ale ještě si na něj musí počkat. „Zatím mi pohyb nebyl ze zdravotního hlediska doporučen,“ svěřila Soukalová posmutněle deníku Super.cz. Malá by jí přitom čas dala. Podle vyjádření Gabriely si totiž všechno sedlo, kam mělo. Izabela je spavé miminko. Stopka od lékařů je ale neúprosná!

Soukalová vs. Koukal: Majetek řeší kriminálka! A Dominiku s jiným mužem

Video se připravuje ...

„Nemůžu se dočkat toho, že si nazuju brusle a půjdu se projet, nebo si půjdu s kočárem a malou zaběhat. Už aby to bylo,“ řekla také Super. Zatím si ale musí vystačit s procházkami s kočárkem. Alespoň ty si ale dopřává vydatné!

„Chodíme ven každý den, i když není hezké počasí. Myslím si, že čerstvý vzduch má blahodárné účinky na lidské zdraví. A to nejen pro ni, ale i pro mě. Když vyráží s kočárkem jen přítel, tak mi to chybí a těším se, až si budu užívat čerstvého vzduchu v lese.“

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Xantypa
27. 11. 2021 • 09:49

Na fotce brečí jako kdyby měla dítě handicapovaný, s Downovým syndromem, po obrně nebo v nemocnici s leukémií nebo covidem... Přitom ve článku si jen stěžuje, že si nemůže zaběhat...

-bello-
26. 11. 2021 • 21:19

Přijde mi šílený, jak běhají, nebo frčí na inlein nebo kolech a mají děti u země v tom prachu v přívěsu. Dětem tam lítají hlavičky , různě se bortí , jak hledají polohu a být jejich dítětem já, tak mám amok. Ty děti jsou pořád , jak na horské dráze .Je mi úplně jedno jaká móda sem přifrčela léta poslední, ale říkám: každý /každá si může najít na chvíli hlídání a jít běhat a ne svou touhu po pohybu spláchnout s venčením, aby bylo dítě na vzduchu!
Nevím kvůli čemu jí doktor běhání zakázal, ale ty její proslovy jsou řeči, jak od puberťačky.Dyť je už dost stará, ne ?

Uživatel_5493066
26. 11. 2021 • 18:52

Proboha jen at neleze do televize mektat.......

zuzakirsch
26. 11. 2021 • 08:05

Vypadá to, že je to jediná žena ve vesmíru, která byla schopna porodit dítě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.