Zatímco se vyhlašoval Slavík... TAJNÁ SVATBA U GOTTOVÝCH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zatímco se vyhlašoval Slavík... TAJNÁ SVATBA U GOTTOVÝCH

Gottova dcera Lucie se tajně vdala.
Gottova dcera Lucie se tajně vdala. (blesk)

Podruhé do toho praštila. A den určitě nevolila náhodou. Druhorozená dcera Karla Gotta (†80) Lucie (34) měla svatbu přesně v den, kdy se konala anketa Český slavík. Její tatínek jich nashromáždil rekordních 42.

Lucka si řekla »ano« s přítelem Lukášem Valčíkem (29), kvůli kterému se loni rozvedla s prvním manželem Janem Kovaříkem (40). Po 13 letech šli od sebe. Naštěstí jim oběma záleží na jejich synech Vojtovi (11) a Honzíkovi (9), takže se na péči o ně bez problémů dohodli. Od pátku se tedy Lucie už podepisuje Valčíková. S Lukášem se poznali přes sociální síť. A internetová láska jim evidentně vydržela.

Absolutní slavík Marek Ztracený: Jsem pyšný a vděčný! Co mu řekli kolegové?

Video se připravuje ...

„S Lukášem to beru vážně,“ řekla už před rokem. „Přeju si být v novém vztahu šťastná,“ dodala. Tehdy se taky Lukáš k Lucce nastěhoval do bytu, který jí táta koupil v pražských Košířích. Díky novému příteli si nechala udělat tetování. Na předloktí má od loňského roku růži a nově ukázala v říjnu vytetovanou mašličku na prsteníčku na premiéře filmu Karel o jejím tátovi. Tam se také poprvé ukázala s budoucím manželem na veřejnosti.

Richard Krajčo: Slavík bude už vždycky pod křídly Karla Gotta

Video se připravuje ...

Na první svatbě byl Slavík

Kuchaře Jana Kovaříka si Lucie brala v červnu 2008 a její otec Karel Gott u toho nechyběl. Svatbu měli v Jílovém, odkud Honza pochází a kde má Lucčina matka chatu. Kluci přišli na svět v roce 2010 a 2012.



Přečtěte si
hanainge
24. 11. 2021 • 23:28

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože Lucie Valčíková roz. Kolářová opravdu není dcerou Karla Gotta! V roce 1991 zlý a závistivý muž lhal v televizi RTL o Karlu Gottovi, aby Karel Gott byl homosexuál. Wolfgang Kaminski, který je špatný člověk a který jde pro peníze přes mrtvolu, byl tehdy bohužel manažerem Karla Gotta a řekl Karlu Gottovi, aby Karel Gott měl se chovat na veřejnosti tak, aby Karel Gott ještě měl 2. dceru, aby už nikdo nemohl říkat nebo psát, aby Karel Gott byl homosexuál. S tím Wolfgang Kaminski chtěl vydělat víc peníze s falešnými články, které obsahují fotomontáže i nechal zhotovit a zveřejnit padělané videa s Karlem Gottem a Luckou, což je velká ostuda!

Bylo by byvalo správně, kdyby Karel Gott žaloval muže, který v televizi RTL lhal o Karlu Gottovi, aby Karel Gott byl homosexuál, protože nikdo nemá právo pomlouvat lidi! Chování Karla Gotta, poslouchat manažerovi, byl blbé a nespravedlivé! Karel Gott za to se musí velmi stydět!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.