Miliardář Janeček přišel o anketu, které kraloval Gott | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miliardář Janeček přišel o anketu, které kraloval Gott

Pod Janečkem se Slavíci neuspěli, pomůže nový majitel?
Pod Janečkem se Slavíci neuspěli, pomůže nový majitel? (Pavel Machan)

Miliardář Karel Janeček (49) měl s anketou Český Slavík velké plány, když ji přebíral. Chtěl jí dát novou úroveň. Proto se loni vrátila na televizní obrazovky, nicméně příliš chvály nesklidila. Možná proto ji Janeček v tichosti prodal, jak píše časopis Sedmička.

Anketa Český Slavík patřila v minulosti mezi ty nejprestižnější. Postupem času to s ní ale šlo ke dnu a začala krachovat. Janeček Českého Slavíka ale odkoupil a sliboval zázraky na počkání. „Říkal jsem si, proč to zkrachovalo. Zjevně kvůli tomu, že je hloupý hlasovací systém. Zároveň jsem si uvědomil, že hlasování ve Slavíkovi může být nádherná propagace volebního systému D21, protože lidé si to vyzkoušejí a pak pochopí, jak je to skvělé," pronesl tehdy Karel.

Karel Janeček v Karlových Varech potvrdil touhu být prezidentem

Video se připravuje ...

Když se ale loni Český Slavík vysílal pod taktovkou Janečka, uskutečnil se na něm jeden skandál za druhým. Mnozí fanoušci kritizovali moderátory Ondřeje Sokola a Aleše Hámu, kteří možná až příliš vtipkovali na účet starších umělců. Dále to pokračovalo nevhodným projevem rappera Řezníka, který drsně zkritizoval celou českou hudební scénu.

Korunu tomu nasadil i sám Karel, který měl předávat cenu. Místo toho ale vštěpoval rodičům do hlavy, aby své děti za žádných okolností nenechali očkovat proti koronaviru. Českého Slavíka odkoupila Televize Nova, tak se necháme překvapit, jak s touto anketou naloží oni.

Karel Janeček oznamuje svou kandidaturu na prezidenta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.