Vdova Ivana Gottová (45): TLUSTÁ ČÁRA ZA GOTTEM VE SLAVÍKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Vdova Ivana Gottová (45): TLUSTÁ ČÁRA ZA GOTTEM VE SLAVÍKU!

Hegemonie Karla Gotta (†80) v anketě Slavík dnes skončí.
Hegemonie Karla Gotta (†80) v anketě Slavík dnes skončí. (Foto: Martin Hykl)

Obnovená anketa hudební popularity Český slavík dnes definitivně zakončí éru Karla Gotta (†80). Muže, který byl s touto anketou od samého začátku spjatý. Stane se tak ve chvíli, kdy pořadatelé vyhlásí letošního Zpěváka roku.

Právě nástupci Karla Gotta předá Slavíka vdova po Gottovi Ivana (45). „Karel už vyhrát nemůže, ve hře jsou pouze žijící umělci. Takže proto ji také vybrali, aby to byla ona, kdo jeho žezlo předá dál,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí ankety. Ta se letos vrátila na scénu po čtyřech letech od doby, kdy ji poškodil skandál okolo manipulace s hlasováním.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Na Karla Gotta, který zemřel v říjnu 2019, zavzpomínají v rámci galavečera umělci, kteří s ním dříve spolupracovali. Písně mu do nebe zazpívají Monika Absolonová (45), Andrea Kalivodová (43), Petr Kolář (54) a Markéta Konvičková (27) a Jan Bendig (27). Stát by se tak podle informací Aha! mělo hned v úvodu přímého přenosu od 20.20 hodin na TV Nova.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Dorazí i Havlová

Mezi předávajícími se dnes večer objeví také Dagmar Havlová (68), účastník StarDance Mirai Navrátil (29) nebo zápasník Karlos Terminátor Vémola (36).

TOP 12 ZPĚVÁKŮ

Bárta Václav Noid

Cristovao Ben

Dyk Vojtěch

Klus Tomáš

Krajčo Richard

Landa Daniel

Navrátil Mirai

Nohavica Jaromír

Ortel Tomáš

Pokáč

Vojtek Josef

Ztracený Marek



Přečtěte si
jity
21. 11. 2021 • 09:21

Souhlasím Janeček s jeho amorálním soukrommí mi nebude radit jak se mám chovat. A´t se stará o svoje miliardy a střídání partnerek.

-bello-
20. 11. 2021 • 23:33

mejlika
Ty máš dost !

-bello-
20. 11. 2021 • 23:30

Gottová se konečně dostala taky na prkna , a protože se Slavík dává jen živým, už má program na vzpomínkové koncerty - revivel Gott, ne snad ? A jako vždy měla děsný šaty, ale to všechny tam do jedný.
Lucinka Vondráčková bez svých skejťáckých kaťat a vytahaného svetru vypadá na 60 a Farna mohla vzít něco lepšího. Dobře, je pyšná na to, že je macatá, teď i těhotná, ale trikot na tělo je blbost..Brzobohatá -Gregor tak děs šaty , Havlová a Partyšová černá nuda a Absolonové kouká kulatý břicho.Že tam bude nacpaná i Bagárová jsem nečekala.
Všimla jsem si, že asi nikdo z klenotníků jim nepůjčil náhrdelníky a prsteny Vypadají dámy na sppolečenské akci bez nich nějak hole "
Já bych netrávila ani vteřinu života koukáním na Slavíka , ale četla jsem jak blbej Janeček přes Slavíka lobuje své zájmya blábolí nesmysly té jeho Khoustindové (/ nechce se mi hledat to její jméno).

jity
20. 11. 2021 • 11:57

Lucii Bílé to moc slušelo a navíc jako nejstarší měla nejlepší řeč. Má pravdu holka Země je nemocná všude blázinec. Asi té naší planetě dost ubližujeme.

aveneta
20. 11. 2021 • 10:40

Tak jsem se mrkla na toho včerejšího slavíka.... opravdu to nemělo úroveň minulích let zcela jiný level....pár dobrých projevů, ale i kecy bez úrovně, Vítěze nesoudím, prostě doba je jiná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.